Fun - Zanimljivosti

Kristofer Nolan: “ Evo šta mislim o novom Betmenu”

Po mnogima, Betmen Kristofera Nolana je najbolji...

Nolanova Betmen trilogija zaista je pomerila granice snimanja superherojskih filmova i donela nam mračnu, realnu i brutalnu priču o milijarderu koji svoj novac troši na zaštitnu nedužnih. Međutim, sada je na red došao i novi Betmen kojeg će glumiti Robert Patison i koji nas takođe vodi u mračnu stranu ovog superjunaka.

Kristofer Nolan je na intervjuu za film Tenet rekao da je video trejler za novog Betmena i da je oduševljen Patisonom: „Radio sam sa Robertom na Tenetu i mogu vam reći da je on jedan od retkih glumaca koji može da uradi šta god poželi. Zato ne sumnjam da će biti odličan Betmen, što se jasno vidi u trejleru. Kada sam ja radio Betmena,shvatio sam da je njegova najveća moć reinterpretacija. Svaka nova osoba donosi nešto novo ovom liku i čini da on bude bolji i jači, a mislim da će Robert dosta poboljšati ovaj lik i učiniti ga jedinstvenim.“, rekao je slavni reditelj.

Iako smo pre nekoliko nedelja dobili prvi pravi trejler za novog Betmena i ponadali se da ćemo ga uskoro videti u bioskopima, javljeno je da se snimanje ponovo odlaže, jer je Robert Patison pozitivan na korona virus. Na svu sreću glumac je dobro i nema teške simptome.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group