Navijač Tventea postao šampion nošenja piva na društvenim mrežama

Jedan ljubitelj fudbala uhvaćen je tokom šetnje iz prodavnice stadiona sa impresivnom količinom piva u svojim rukama...

Navijač holandskog Tventea, Kristian Rotgering, postao je lokalni heroj u svojoj zemlji, nakon što je snimak na kome ide kroz De Grolsch Veste stadion sa, kako izvori navode, 48 piva. Svako ko je ikada kupio par piva na stadionu zna koliko je teško odneti ga od bara do mesta na tribinama, a da pritom dođe samo do minimalnog prolivanja pića.

Međutim, ovo je slučaj sa svega dva piva, tri ili četiri, ne možemo ni zamisliti kako to izgleda kada nosite 48 čaša u svojim rukama. Dvadesetrogodišnji muškarac naređao je pet tacni sa pivom i uspeo je da prođe kroz stadionski prostor bez ikakvih problema. Nakon što je postao viralna senzacija na društvenim mrežama, ovaj mladić izjavio je za medije: "Uvek idem na utakmicu sa velikim brojem prijatelja, dok svaki put neko od nas ima zadatak da donese piva do našeg mesta na tribini".

"Ovoga puta je bio red na mene, a nikako mi se nije išlo tamo-vamo od bara do tribine. Stoga, odlučio sam da ću poneti sve u jednoj turi. Morao sam poneti tacne sa pivima putem ulaznog dela i nekoliko stepenika, ali je sve prošlo kako treba. Međutim, ovo nije rekord, jer je moj drug Johen uspeo ranije da ponese pedeset piva u jednoj turi. Imam oko trista zahteva na Instagram platformi. Gledao sam ključne detalje utakmice na televizoru tokom nedelje i moj telefon je jednostavno eksplodirao od notifikacija."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group