Fun - Zanimljivosti

Kanađanin poplaveo - ali bukvalno

Jedan stanovnik Skarboroa u Kanadi, toliko voli plavu boju da je odlučio da uveseli svoju svakodnevnicu i čitavo svoje telo prekrije istom…

Doni Snajder, bivši viljuškarista koji živi u autobusu i prodaje svoj ručno kreiran nakit preko Etsy sajta, tokom tri godine progresivno tetovira svoje čitavo telo plavim mastilom. "Ovo je kao da živite život u čudnom modu", rekao je Snajder star 26 godina. "Plava boja je svakako upadljiva, ali ja smatram da je pre svega predivna."

Ovaj mladić sebe etiketira kao veoma vrednog Kanađanina, koji bi radije jeo iz kontejnera nego da završi na birou za zapošljavanje, ali nam iz svega ovoga nikako ne može biti jasno da li mu pronalaženje posla dodatno otežava bojenje kože u plavo ili ne. Audicija za Blue Man Group u nedostatku posla takođe može predstavljati jednu od opcija za ovog čoveka.

Kako sam Snajder izjavljuje, on se osećao zarobljeno u svojoj koži zbog konformizma svakodnevnice i nedostatka samopouzdanja. Pre četiri godine, on je pitao svoju sestru da mu oboji deo noge i stopala u štrumf plavu nijansu, nakon čega su stvari krenule svojim tokom. "Bio sam izuzetno nesrećan, te sam odlučio da prestanem da se krijem, prestanem da stagniram i ponovo započnem svoj život", dodao je.

Ovaj momak tvrdi da su dnevne interakcije daleko pozitivnije zbog njegovog živopisnog elementa, odnosno boje na njegovoj koži. "Pitanja su beskonačna", izjavio je Snajder medijima. "Imao sam dosta bizarnih susreta, koji su počinjali i završavali se neretko osmehom, besplatnim pivima, zagrljajima, flertovanjima, pesničenjima, odobravanjima ili negodovanjima. U pojedinim slučajevima ljudi koje sam sretao bili su toliko radoznali da su lizali svoje palčeve i pokušavali da skinu boju sa moga lica u neverici."

"Pitanja stranaca vezana za moje genitalije uvećala su se za 10.000 puta", dodao je ovaj plavi čovek. "Većina uvreda je nemaštovito i predvidivo. Većina njih može biti postavljena u kategoriju neugodnih poređenja sa drugim stvarima koje su plave." Snajderova majka je bila prilično potrešena svim ovim u početku, ali je vrlo brzo prihvatila plavu kožu svog sina kao nešto najnormalnije.

"Osećam obnavljanje optimizma koji nastaje nedostatkom straha prilikom ispunjavanja najluđih snova. Možda ću jednoga dana postati milijarder ili se preseliti na Mars. Ili ću jednostavno nastaviti da prodajem nakit i konačno popraviti svoj autobus.”

N.Đ.

Izvor: Toronto Sun

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group