Caviar noviteti u čast Elona Maska

U čast SpaceX Dragon misije, ruski brend Caviar, osmislio je specijalno izdanje kao vid proslave monumentalnog lansiranja Elona Maska…

I dok Mask nastavlja da zadivljuje svet svojim neverovatnim idejama i inovativnim inžinjeringom svake godine, iPhone modeli postaju sve skuplji. Ovim Limited Edition SpaceX iPhone 12 Pro, iPhone obara rekorde, sa cenom od 5.000 dolara. Za stvaranje ovog premijernog mdoela, koji je deo Discovery Colleciton linije, dizajneri su bili inspirisani uspešnom Dragon misijom.

Telo modela Discovery Musk Be On Mars, posebno je jer je dekorisano kamenčićem iz svemira. Pored toga, modeli će na sebi nositi ispis Musk Be On Mars, zajedno sa potpisom slavnog inovatora, što definitivno doprinosi njihovoj vrednosti. Modeli su ultra ekskluzivni i samo 19 će bit ukupno proizvedeno, a cena ide od 5.830 do 6.290 dolara.

Caviar brend je pored telefona pripremio i linjiu personalizovanih Musk Be On Mars Nike Air Force 1 patika, koje u sebi nose komad šatla koji bio u svemiru i ručno oslikani svemirski pejzaž, sa cenom od 1.380 dolara.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group