Marshall bluetooth zvučnik retro stila

Znate kako kažu: što je dobro ne treba menjati...

Ovakav stav dovodi do toga da ljudi tvde kako je staro uvek novo, što stoji sve dok ne odete u potkrovlje ili podrum, izvučete stari radio koji pronađete, povežete ga i zapalite zbog kratkog spoja.

Postoje lakši načini za kombinovanje retro estetike sa modernim karakteristikama od preturanja po antikvarnicama ili reparacije starih tehničkih uređaja, ukoliko tome niste vični, naravno. Marshall Stanmore linija zvučnika predstavlja pravi primer toga. Ovi audio sistemi možda deluju retro, zahvaljujući svom klasičnom dizajnu inspirisanom starim radio aparatima i legendarnim muzičkim pojačalima, ali su oni zapravo, veoma visokotehnološki u svakom smislu.

Ne samo da ovi zvučnici poseduju bluetooth konekciju, već takođe omogućuju povezivanje sa starim modelima zahvaljujući RCA input mogućnostima, što znači da, ukoliko vam CD plejeri i gramofoni ne funkcionišu godinama, možda je pravo vreme da ih očistite i uživate u muzici.

Kada uzmemo u obzir sve testove koji su rađeni u svim mogućim kombinacijama, kada muzika jednom krene, ona je čista, definisana i vredna svake pare, a to je uvek plus, posebno za neke od uređaja koji možda samo deluju kao nešto prilično starijeg izdanja.

Pored toga, ovaj Marshall zvučnik je trenutno dostupan po velikom popustu putem Amazona. Za Prime članove, zvučnici su 50% jeftiniji, što donosi cenu od 169,99 dolara. Ovo je više od 170 dolara jeftinije od prave cene ovih modela.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group