Razer predstavio NAJPAMETNIJU masku za lice

Kao odgovor na još uvek trajuću pandemiju COVID-19 virusa, Razer kompanija stvorila je Project Hazel, „najpametniju i najdruštveniju masku za lice na svetu“.

Pametna maska dizajnirana je da pomogne u poboljšanju pogodnosti svakodnevnog nošenja, istovremeno rešavajući zajedničke izazove socijalne interakcije na održiv način.

Pametna maska Project Hazel korsiti se idejom respiratora N95 koji koristi odvojive i punjive aktivne ventilatore i Smart Pods filtere koji regulišu protok vazduha. Smart Pods filteri opremljeni su bakterijskom efikasnošću filtriranja (BFE), mogu da filtriraju najmanje 95 procenata čestica u vazduhu i imaju visoku otpornost na tečnost. Ova pametna maska koristi zamenljive i punjive filtere u vidu diska koji se mogu lako menjati, ili dezinfikovati posebnim tečnostima ili UV svetlošću.

Razer tehnologija u masku uvodi Razer VoiceAmp koji koristi ugrađeni mikrofon i pojačalo za jasniju komunikaciju uz održavanje lične bezbednosti. Dve prilagodljive Razer Chroma ™ RGB osvetljene zone nude 16,8 miliona boja i niz dinamičkih svetlosnih efekata takođe pružaju maski jedinstveni stil i mogu pokazitvati raspoloženje onoga ko je nosi.

Razer je objasnio da svoju tenhologiju želi da uvrsti u što više sfera, a ne samo u gejming i da želi da svojom tehnologijom pomogne čitavom svetu. Još uvek se ne zna koliko će ova  maska koštati, ali verujemo da neće biti baš jeftina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group