Lifestyle - Hedonizam

Aston Martin viski skuplji od Porsche autombila

Prošle godine Aston Martin i poznati proizvođač viskija Bowmore najavili su svoje partnerstvo u stvaranju ekskluzivnih flaša i viskija. Donoseći vam prvo izdanje iz ove kolaboracije, marketi su predstavili ograničeno izdanje viskija Black Bowmore DB5 1964.

Čuvan u orahovon buretu, za 31-godišnji viski smatra se da je idealan simbol „sjajnog trenutka u istoriji“ i za Bowmore i za Aston Martin. Nova mešavina se sastoji od Bowmore-ovog rezervnog crnog viskija iz 1964. godine  koji je mešan sa osvežavajućim notama manga, pasiranog voća i bagremovog meda pomešanog sa kafom i duvanskim dimom.

Proizvedeno je samo 25 boca viskija Aston Martin X Bowmore, a svaka boca je napravljena pomoću  pravog DB5 metalnog klipa koji se korsiti u agreagtima sportskog vozilla. Flaše crpe inspiraciju iz ikoničnog superautomobila Aston Martin DB5, a ručno ih je izradio Glasstorm, savremeni stakleni studio u Škotskoj. 

Ekskluzivno izdanje Aston Martin X Bowmore viskija košta 65.000 dolara (približno) i biće dostupno od jeseni 2020. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group