Lifestyle - Hedonizam

Čovek iz Indije napravio masku protiv korone od čistog zlata

Za izradu ove maske bilo mu je potrebno 4000 dolara, a na kraju je na nju stavio običan lastiš...

I posle višemesečne borbe protiv Covid 19 virusa, izgleda da se bitka i dalje nastavlja, jer ovaj virus postaje sve jači i oduzima sve više života. Hirurške maske danas su postale svakodnevni aksesoar koji mnogi ukrašavaju na različite načine kako bi se izdvojili iz mase i kako bi bili što interesantniji.

Sličnu ideju imao je i Šankar Kurade iz Indije koji je odlučio da napravi jednu od najskupljih maski na planeti. On je uzeo ogroman komad od čistog zlata ,istopio ga i oblikovao tako da poseduje oblik hirurške maske. Procenjeno je da ova maska vredi 4000 dolara.

Šankar kaže da je hteo da uradi nešto što do sada niko nije, pa se odlučio za ovu ekskluzivnu verziju. Iako smatramo da je ovo potuno nepotrebno, pohvalićemo ga za uložen trud i novac, ali mislimo da je makar mogao da stavi i zlatne trake za vezivanje maske, a ne običan lastiš koji je vezao ružnim čvorovima.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group