Otvara se prvi MARIHUANA resort

U Južnoj Dakoti, uskoro se otvara odmaralište koje će vam ponuditi čari ove biljke...

Pripadnici Santi Sijuks plemena odgovorni su za ovo odmaralište i potrudiće se da svojim gostima pruže savršen odmor i relaksaciju. Naravno, glavna atrakcija ovog odmarališta jeste marihuana. Ovaj resort ima za cilj da uzgaja svoju “domaću” marihuanu, koju će prodavati gostima odmarališta.

Dakle, gosti hotela će imati jedinstvenu priliku da boravak u noćnim klubovima, bazenima i kazinu poboljšaju sa dejstvom marihuane.

“Mi želimo da ovo bude igralište za odrasle. Nigde u Americi ne postoji ništa slično i mi smo jedinstveni u svakom smislu te reči”, rekao je Antoni Rejder, vođa plemena.

Ako se sve bude odvijalo po planu, mesečni profit ovog resorta iznosiće 2 miliona dolara, što znači da će ozbiljan novac biti u igri. Naravno, za sve one koji se plaše zakona, sledi dobra vest. OVO UŽIVANJE JE LEGALNO.

Pošto je u junu zemlja Santi Siuksa dobila legalnu dozvolu za gajenje marihuane, konzumiranje ove biljke na ovom posedu neće biti kažnjavano. Biljke neće moći da se iznose van poseda i svaka cigara imaće svoj bar-kod, tako da će nelegalni prenos marihuane u startu biti sprečen.

Jedan gram marihuane prodavaće se po ceni od 12.5 do 15 dolara, u zavisnosti od vrste bljke. Ovo je sasvim realna cena za leglanu”travu”, uzimajući u obzir da je cena nelegalne marihuane bila vrlo slična.

Oni koji se razumeju u različite vrste ove biljke biće srećni, pošto će ovo odmaralište gajiti preko 30 raličitih vrsta marihuane, od kojih su neke: "Gorilla Glue," ''Shot Glass" and "Big Blue Cheese."

Prvi koraci koje će ovo odmaralište napraviti biće 31. decembra za Novu godinu, gde će pripadnici Santi Sijuks plemena usrećiti sve one koji budu odlučili da ovde provedu “ludu noć”.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group