Lifestyle - Saveti

Hju Džekmen otkrio tajnu uspešnog braka

Slavni glumac proslavio je 24 godine braka sa svojom suprugom Deborom...

Hju Džekmen je pre 25 godina upoznao Deboru Li na snimanju jedne serije. Iako je ona bila starija od njega, Hju je bio uporan i snažno joj je davao do znanja da želi da bude sa njom. Debora je rekla da je posle 3 nedelje veze htela da raskine sa Džekmenom, ali da je ipak shvatila da gaji snažna osećanja prema njemu i da je odlučila da sa njim provede ostatak života.

Nakon godinu dana veze, njih dvoje su se venčali, a njihov brak traje još uvek i predstavlja pravi primer holivudskim parovima koji teško opstaju u današnje vreme. Džekmen je rekao da kreiranje uspešnog i srećnog braka nije lako, ali da su oni to uspeli pomoću nekoliko pravila.

Hju kaže da on i Debora ne smeju da zaspu ljuti. Ako se posvađaju oko nečeg, oni moraju to razrešiti i leći u krevet samo kada se pomire. U suprotnom to im nije dozvoljeno. Takođe su se dogovorili da ne smeju raditi u isto vreme  i da ako je jedan na projektu i ako radi, drugi partner mora da bude uz njega i da mu pruža podršku. Takođe su se dogovorili da najduži period koji smeju da provedu odvojeno bude 2 nedelje, kako se ne bi udaljili previše i kako ne bi dozvolili da posao utiče na njihov brak.

"Pored ovih pravila najvažnije je razumevanje i poštovanje. To treba da vam je na prvom mestu. Ako poštujete vašu suprugu i ako ona poštuje i ceni vas, ne postoje prepreke koje ne možete rešiti.", rekao je poznati glumac.

 
 
 
View this post on Instagram

🧩

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman) onMar 1, 2020 at 2:12pm PST

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group