Kako da zabavite vašeg psa za vreme karantina

Pošto je izvođenje kućnih ljubimaca svedeno na minimum, mnogi vlasnici imaju problem jer njihovi psi postaju previše energični i nervozni...

Psi su navikli da se izvode i da vreme provode napolju, a pošto nam  je situacija sa korona virusom to onemogućila, sada dolazimo do problema, jer naši ljubmci postaju previše energični i nervozni. Da bi pas bio miran, on mora da se umori i da isprazni energiju koju ima.

Zato mnogi vlasnici postavljaju pitanje, kako da umorim psa, kada ne smem da izlazim?

Mi ćemo vam dati nekoliko saveta i pomoći i vama i vašem najboljem prijatelju. Umaranje psa ne mora da bude samo fizčko. Pas će se smiriti i kada ga mentalno izazovete. Zato je vrlo važno da sa psom radite vežbe i igre koje ga teraju da razmišlja i zbog kojih će se on umoriti.

Najbolje su igre skrivanja, gde sakrivate stvari i terate vašeg psa da ih traži. Na taj način pas će biti aktivan, ali će i jako razmišljati da reši problem, tako da će kasnije biti zadovoljan i umoran, a to znači MIRAN.

Mi vam pokazujemo video klip gde možete videti kako lako da napravite igre tokom kojih će vaš pas razmišljati. Za ovo vam ne treba mnogo materijala niti skupe stvari, već samo malo mašte i volje.

Svaki dan sa vašim psom radite ovakve stvari i videćete da će on biti zadovoljan, srećan i miran.

Foto:Online Source For Free Ebook and Pdf Downloads

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group