Kako napraviti krevet od drvenih paleta

Ako želite lep ram za krevet, a ne želite da date mnogo novca, onda su drvene palete pravo rešenje za vas...

Ako ste u procesu useljavanja u novi stan, onda sigurno na sve strane gledate različiti nameštaj i pokušavate da napravite kombinacije koje će vam uštedeti novac. Ramovi za krevet nisu jeftini i kada u računicu ubacite i to da morate kupiti i dušek na kojem ćete spavati, onda dolazite do cifre koja se kreće oko 200 do 300 evra, što nikako nije malo.

Zato smo odlučili da vam damo savet i da vam ponudimo rešenje kako da napravite jednostavan, lep i pre svega jeftin ram koji će vam omogućiti da dobijete pristupačan krevet za spavanje. Ključ je u drvenim paletama koje možete vrlo jeftino pronaći, a kada pogledate da vam za prosečan bračni krevet treba oko 6 do 8 paleta, onda to znači da za samo par hiljada dinara možete napraviti sjajan ram za krevet.

Ideja je ta da palete složite po podu i da ih međusobno fiksirate i da još dve palete iskoristite za uzglavlje kreveta, ako takav stil kreveta želite i volite.

Zbog svoje konstrukcije, drvene palete su vrlo čvrste i stabilne, pa kada više komada budete spojili dobićete ram koji će trajati decenijama.

Palete po želji možete ukrašavati, farbati i oblikovati i bukvalno je vaša mašta jedina stvar koja vas može zaustaviti u ovoj kreaciji. Na kraju,sve što vam preostaje jeste da kupite kvalitetan dušek po želji i vaš krevet iz snova će biti gotov.

Pogledajte galeriju ako želite da vidite kako kreveti od drvenih paleta izlgedaju, a takođe pogledajte i video klip koji će vam pokazati proces pravljenja ovakvog rama za krevet.

 

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group