Lifestyle - Saveti

Plastične operacije koje su muškarci najviše radili u 2020. godini

Da, i muškarci počinju da odlaze „pod nož“...

Kada govorimo o plastičnim operacijama, prve koje nam padnu na pamet su pevačice, glumice i starlete koje daju ogromne svote novca kako bi „ulepšale“ svoje telo. Međutim, taman kada smo pomislili da nam je drago što smo muškarci, saznali smo da se broj muškraca koji rade plastične operacije drastično povećao.

U 2017. godini, više od 1.3 miliona muškaraca širom sveta uradilo je neku vrstu plastične operacije ili korekcije na svom telu, a 2020. godine taj broj se gotovo utrostručio, što je jako velika brojka. Iako postoje oni koji ove operacije rade iz medicinskih razloga, najčešći razlozi jesu estetske prirode.

Muškarci postaju sve više nezadovoljniji svojim izgledom i čini nam se kao da svaki drugi muškarac želi isklesan stomak, velika ramena i grudi poput Mikelanđelovog Davida. Iako se savršen fizički izgled može postići napornim treningom i radom, mnogi se odlučuju na lakši, ali daleko skuplji način, a to su plastične operacije.

Najnovije ankete su pokazale 5 najčešćih estetskih operacija koje su muškarci radili u 2020. godini i evo o kojim procedurama je reč:

1. Rekonstrukcija nosa

2. Ubacivanje implanata u grudi

3. Ubacivanje implanata u mišiće ruku (najčešće biceps)

4. Liposukcija

5. Redukcija struka

Da li podržavate to što muškarci menjaju svoj fizički izgled na ovaj način ili smatrate da je to apsolutna glupost. Mnogi se vode logikom da ako to mogu da rade žene, što ne bi radili i muškarci, dok drugi smatraju da je ugradnja veštačkih mišića besmislena, jer svoje telo možete oblikovati pomoću odgovarajućeg treninga i dijete.

Foto:Earth.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group