Austrijski bordel nudi besplatnih pola sata sa damom po izboru svima koji se vakcinišu

Jedan bordel u Beču nudi svojim klijentima pola sata sa damom po izboru u zamenu za vakcinaciju protiv korona virusa...

Dok pojedina mesta pordžavaju vakcinaciju ljudi obezbeđivanjem besplatnog piva, krofni ili čak članstvom u teretani, u Austriji stvari dobijaju konotaciju na najstariji zanat na svetu. Procenat vakcinacije u ovoj zemlji najgori je u zapadnoj Evropi, što znači da austrijska vlada pristaje na sve kako bi naterala ljude na ovaj potez, uvodeći 2G pravilo, koje znači da oni koji nisu vakcinisani sada ne smeju da borave na javnim mestima kao što su restorani, hoteli, frizerski saloni i veliki događaji.

Međutim, Fun Palast bordel smislio je veoma inovativan način da privoli one koji su protiv vakcinacije da dobiju svoje doze, nudeći im tridesetominutne seanse sa njegovim damama u zamenu za vakcinaciju. Bordel, koje sebe naziva 'seks star sauna klubom', izdao je zvanično saopštenje: "Zbog pandemije, trpimo pad posetilaca od 50%, tako da sa ovom inicijativom možemo da se nadamo ponovnom porastu broja klijenata". Peter Laskaris, menadžer Fun Palast bordela, izjavio je za Rojters, kako je on shvatio da javne kuće mogu postati glavni saveznici i pomoći Austriji da prevaziđe svoje probleme sa vakcinacijom, uviđajući preklapanja između baze klijenata i nevakcinisanih.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group