Doji svoga dečka kako bi ga napalila i nahranila

Majka dvoje dece otkrila je da doji svog dečka dva puta nedeljno kako bi ga dovela u savršeno raspoloženje za seks...

Lana Mičels, koja ima sedmogodišnju ćerku i jedanaestogodišnjeg sina, tvrdi da doji svog verenika Šona kako bi bio zdrav i dobio potrebne nutrijente za bolje performanse u krevetu. Ovaj par pojaviće se u jednom dokumentarcu, nazvanom Breastfeeding My Boyfriend, dok Lana tvrdi da je sve ovo počelo zbog toga što je njoj nedostajalo dojenje njene dece.

Kako je izjavila The Sun publikaciji: "Ne želim da imam još jednu bebu i moja su deca previše stara kako bi se na ovaj način hranila, ali se meni sviđa ideja da dojim svoga dečka Šona", izjavila je bivša učiteljica, koja tvrdi da oni imaju otvorenu vezu, što dovodi do menjanja brojnih stvari u krevetu.

"Posedujemo otvorenu vezu i oboje volimo da isprobavamo nove stvari", nastavio je Šon. "Sisao sam dojku druge žene kada sam počeo da osećam ukus mleka u svojim ustima. Ovo je rasplamsalo moju strast i stvorilo ideju koja povezuje dojenje i seks." Lana je dodala: "Šon i ja smo uvek eksperimentisali sa seksom i radili neka istraživanja na internetu o dojenju, kako bi smo otkrili da ja mogu ponovo pokrenuti proces proizvodnje mleka u svojim grudima uzimajući biljne mlečne suplemente."

"Nakon tri dana konzumiranja ovog suplementa imala sam kapljice mleka iz svojih grudi, tako da je Šon počeo da ih sisa kako bi pokrenuo njihov tok. Bilo je zaista lepo. Mi imamo seks oko pet puta nedeljno, dok dojim Šona nekoliko puta tokom istog perioda. Uživam u njegovom dojenju i grudi su mi postale nabrekle i veće, porasle su sa broja 34C na 34D. Osećam se seksipilnije i žestvenije kada imam mleko u njima i nastaviću sa dojenjem mog dečka."

Šon je izjavio da je sisao kao beba, ali sada ovaj proces doživljava veoma relaksirajućim kao odrastao čovek. "Ovo je takođe momenat kada se stvara jaka fizička veza. Energija koja teče između nas kada sisam, uglavnom može odvesti do vrelog seksa." Ovaj par tvrdi da još uvek nije dobio nikakve negativne komentare vezano za dojenje: "Ljudi nam pružaju podršku i zaista nismo imali loših komentara", zaključila je Lana. "Mi ne volimo da preterujemo u ovome i da to radimo svakoga dana. Ukoliko dojite previše, svakako će vam u jednom trenutku postati dosadno."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group