Kontroverzno Sex Island krstarenje se vraća

Tropsko krstarenje, koje je poznato po narkoticima i neograničenoj količini seksa, nakon brojnih poteškoća ponovo je dostupno…

Sex Island krstarenje se vratilo na scenu, a spremno je da vam pruži neverovatnu količinu zabave za odrasle na pučini mora od 14. do 17. decembra. Već danas možete počastiti sebe ili ortake ovom avanturom.

Celu stvar organizuju ljudi iz Good Girl Company brenda, a usput su napravili i promotivni video od kog padamo u nesvest. Nemojte gledati ovo u društvu rodbine, konzervativnih prijatelja, devojke ili na poslu.

Evo šta smo od informacija našli na sajtu događaja:

"Događaj se dešava na našem privatnom ostrvu. Uživajte u društvu šezdeset prelepih devojaka, dva di-džeja koji puštaju muziku 24 h dnevno i okruženju u kom narkotici nisu zabranjeni. Sve devojke su tu da vas zadovolje i da učine da se osećate kao kralj. Ako imate neku određenu fantaziju, obavezno obavestite domaćina ili neku od devojaka i sigurno će se ostvariti.

Sve naše devojke su testirane i nemaju seksualno prenosive bolesti. Mi imamo i strogu politiku po pitanju prezervativa, koje ovde možete naći u neograničenim količinama. Zabavljajte se sa devojkama na našoj luksuznoj jahti, džet skiju, terenu za odbojku i predivnim plažama."

Pa, ko ne bi bio makar zainteresovan za ovakav događaj? Ali, čekajte, TO NIJE SVE!

Gosti dobijaju neograničen seks sa dve devojke dnevno, dok je zamena devojaka sa drugim gostima takođe dozvoljena.

Paket osim toga uključuje sve obroke, užine, alkoholna pića, prevoz od i do aerodroma, zabave na jahti, privatne sobe su tuševima, klimom, internetom i neograničenom količinom prezervativa.

S obzirom na to šta vam je sve dostupno, moramo reći da su karte za ovaj događaj pristupačne i koštaju 6.000 dolara. Trideset gostiju može biti na brodu u istom trenutku. Po svemu sudeći, cela priča se odvija u karipskoj luci, Kartageni.

Istorijski, ovo mesto se oduvek povezivalo sa opakim narko kartelima, kojih sada više nema mnogo za razliku od Kolumbije.

 N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group