U Kini policija zatvorila bordel sa seks lutkama

Policija u kineskom Šendženu zatvorila je prvi bordel sa seks lutkama, jedan od dva kreirana za razonodu muškaraca, koji po ceni od oko 28 dolara mogu provesti sat vremena u intimi sa ovim veštačkim damama noći...

Hotel je prvi put otvoren 2018. godine, u kraju poznatom po brojnim multinacionalnim kompanijama, uključujući Foxconn i Apple. Prošlog decembra, osnivač ovog hotela otvorio je drugi objekat svoje franšize u suprotnom delu grada. Li Bo je uvideo savršenu poslovnu priliku sa procenjenim brojem od 120.000 muških samaca koji rade u fabrikama tog područja, sudeći prema kineskim medijima.

"Ovo nije potreba radničke klase", izjavio je osnivač hotela sa seks lutkama za Phoenix Television prošle nedelje. "Ovo je potreba muškaraca."

Svi zainteresovani u ovim čudnim bordelima mogu izabrati neku od soba iz širokog opsega, od onih najmanjih koje omogućuju seks lutke sa samo donjim delom tela, do apartmana sa lažnim bolničkim okruženjem i aranžmanom učionica. Međutim, ova dva hotela funkcionišu u sivoj zoni legalnosti, posebno kada se u obzir uzme da je seksualni rad zabranjen u Kini i da može doneti zatvorske kazne do deset godina.

Kineske vlasti su dodatno zabrinute zbog porasti popularnosti novog trenda, a sudeći prema medijima, čak su i maloletnici viđani tokom posete ovakvim mestima. Zabrinutost je takođe podignuta i zbog navodnih loših higijenskih uslova i sanitarnih praksi.

"Zakonski problemi koji mogu zadesiti ovakva mesta uglavnom su vezani za higijenske ili nezakonite poslovne operacije", izjavio je šangajski advokat Ding Jingun. "Međutim, trentuno u Kini ne postoji ni jedna zakonska odredba koja može sprečiti poslovanje hotela ovog tipa."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group