Cirbes propušta Evrobasket!


Standardni reprezentativac Nemačke, Majk Cirbes, propustiće Evropsko prvenstvo u košarci...

Jedan od najboljih igrača košarkaške reprezentacije Nemačke, centar Crvene Zvezde, doživeo je neugodnu povredu skočnog zgloba, zbog koje neće biti u mogućnosti da pomogne svojim saigračima na prvenstvu. Iako se u prvi mah činilo da povreda nije ozbiljnije pririode, nakon skenera je utvrđeno da mu sigurno predstvoji višenedeljna pauza. Loša vest pred sam početak takmičenja, pogotovo što Nemačka već dugo ima velikih problema na centarskim pozicijama.

U pitanju je povreda ligamenata zgloba i stamenom centru predstoji duža pauza. "Maikova povreda je veliki gubitak za nas. Stvarno je veliko razočaranje za sve nas što neće moći da nastupi na Eurobasketu, jer je igrao tako dobro i veoma će nam nedostajati", rekao je nakon povrede selektor Nemačke, Kris Fleming.

Ostaje da se vidi u kakvom će sastavu „Panceri“ nastupiti i da li će povreda ostaviti većeg traga na igru jednog od domaćina. Povredu je potvrdio i menadžer igrača, Miodrag Ražnatović, putem društvenih mreža.

Reprezentacija Nemačke, jedan je od domaćina predstvojećeg Evropskog prvenstva u košarci. U Berlinu će ugostiti reprezentacije iz B grupe (Srbija, Island, Španija, Turska i Italija), nakon čega se utakmice sele u Francusku.

Foto: Mondo.rs

K.Č.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group