Nole po četvrti put osvojio Rim

Svetski broj 1, Novak Đoković uspeo je da odbrani titulu na masters turniru u Rimu, nakon lagane pobede nad Federerom u finalu sa 2:0 u setovima...

Novak Đoković je u finalu mastersa u italijanskoj prestonici savladao Rodžera Federera rezultatom 6:4, 6:3 i po četvrti put podigao pehar na ovom takmičenju! Novak je sve vreme kontrolisao igru i ritam meča, a Švajcarac je mogao samo da pruži dostojanstven otpor.

Novak je poslao značajnu poroku svim rivalima, a to je da je u punoj formi za predstojeći Rolan Garos čija titula je jedna od retkih koja mu nedostaje u bogatoj karijeri.  

“Ovo je jedan od mojih omiljenih turnira i možda moja najuspešnija godina, bolja i od one 2011. Nadam se da ću ovako da nastavim i na Rolan Garosu i sledećim takmičenjima. Ne znam šta će se desiti u Parizu, ali drago mi je što sam nastavio u ovakvom ritmu, i što sam očuvao koncentraciju i snagu”, rekao je Novak na ceremoniji dodele pehara.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group