Zvezda šesti put bolja od Partizana

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu gradskog rivala Partizana sa 92:76 (26:16, 21:23, 20:17, 25:20), u derbi utakmici 7. kola Superlige Srbije

Nakon sedmog kola Superlige, samo jedan tim je ostao neporažen, i to onaj koji je obeležio sezonu. U prvom derbiju na domaćoj sceni, osmom u dosadašnjem delu, crveno-beli sup red svojim navijačima šesti put savladali Partizan rezultatom 92:76, i tako najavili najozbiljniji napad na dominaciju crno-belih u proteklih 14 godina.

Tokom celog meča su crveno-beli vodili, a prelomni momenti su se dogodili krajem treće i početkom četvrte deonice, a jedan od ključnih detalja je bila trojka Luke Mitrovića sa oko pola terena.

Lišeni pomoći Aleksandra Pavlovića, puleni Duška Vujoševića nisu bili u stanju da pruže jači otpor šampionu ABA lige.

Najefikasniji u domaćem timu su bili Nikola Kalinić sa 22 i Majk Cirbes sa 12 i Boban Marjanović sa 10 poena, dok su se kod crno-belih istakli Milan Mačvan sa 25 i Dragan Milosavljević sa 12 poena.

P.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group