Vožnja - Automobili

Ekstremna Fiesta WRC 2017

Ovakvog Forda još uvek nismo videli...

M Sport je kompanija koja se bavi kostumizacijom automobila, a ovoga puta nova Fiesta bila je u njihovom planu. M Sport je odlučio da od novog modela napravi pravi trkački, odnosno reli model koji će biti spreman za trku po uskim, brdskim putevima.

Tako je natala M Sport Fiesta WRC od koje zastaje dah.

Ispod haube se nalazi ekološki 1.6 litarski EcoBoost motor koji proizvodi 380 konjskih snaga i 450 Nm obrtnog momenta. Ovaj snažni motor povezan je sa novim sekvencionalnim, šestostepenim menjačem koji vam pruža maksimalne performanse.

Naravno, spoljašnjost ovog automobila je potpuno drugačija i zaista odaje utisak kao da je reč o potpuno drugom vozilu. WRC Fiesta ima sportske branike, sajtne, spojlere, usisnike za vazduh, sportske gume i felne.

Unutrašnjost je naravno dovedena na minimum, pa se pored vozačkog i suvozačevog sedišta nalazi samo sigurnosni roll-bar kavez koji pruža maksimalnu sigurnost prilikom nesreće.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group