Vožnja - Motori

BMW Motorrad Concept 9cento

Stiže novi BMW dvotočkaš i oduševiće sve ljubitelje motora...

Da li ste spremni za neverovatnu kombinaciju stila, dizajna i munjevitih performansi? Ako jeste, onda je Nemačka vaša destinacija, jer je BMW predstavio novi kocept dvotočkaša koji “ubija” izgledom, ali i svojim mogućnostima.

BMW Motorrad Concept 9cento je dizajniran da istovremeno bude i enduro, i sportski motocikl, što znači da on objedinjuje najbolje iz oba sveta i tako vozačima pruža vožnju njihovih života. Najinteresantniji “problem” koji je BMW rešio jeste problem prtljaga, pa uz ovaj motor dobijate posebne kofere koji imaju dva odeljka i koji se montiraju sa leve i desne strane repa, pa u njih možete staviti kacige, jakne i svu prateću moto opremu koja vam je svakodnevno potrebna.

Ram 9centa je napravljen od laganog i izdržljivih materijala, pa je njegova težina svedena na minimum, što vozačima pruža lakšu upravljivost pri nižim brzinama, kao i veće ubrzanje i maksimalnu brzinu. Ono što za sada ne znamo jeste snaga agregata koji će pokretati ovu mašinu. Definitivno znamo da ovo neće biti električni model, jer se ispod zaštitnih maski jasno vidi hromarno deklo agregata, ali nemamo predstavu o zapremini i snazi. Ipak, pretpostavljamo da BMW tu neće pogrešiti i da će vozačima omogućiti snažan motor koji će im pružiti sve što oni žele.

Što se tiče izgleda i dizajna, tu ćemo pustiti vas da sudite. Pogledajte fotografije pa nam recite kako vam se čini ovo novo vozilo.

Foto: Luxatic

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group