Vožnja - Motori

Novi Ducati Diavel Diesel

Iako u svom nazivu ima Diesel, ovaj motor još uvek koristi benzin...

Kad je reč o kvalitetnim i popularnim motorima, onda nam Ducati brend među prvima padne na pamet. Ova poznata kompanija odlučila je da redizajnira i poboljša Diavel model koji je bio neverovatno popularan u proteklih nekoliko godina. Ovoga puta, Ducati sarađuje sa Diesel brendom koji se potrudio da unese i „modne“ novine u izgledu novog dvotočkaša.

Ovaj motor predstavljen je za vreme nedelje mode u Milanu i zvanično će se naći u prodaji u aprilu ove godine. Moramo napomenuti da će Diavel Diesel motor biti ograničeno izdanje i biće proizveden u samo 666 kopija.

Ovo mehaničko čudo pokreće fabrički Testastretta 11° DS motor koji razvija 162 konske snage. Izgled motora je prilično robusan i poručuje da je ovo vozilo koje je snažno i koje samo prave motordžije mogu zajahati. Rezervoar je masivan i težak, a ram je debeo i vidljiv i pokazuje da je motor izdržljiv i čvrst. Diesel je igrao posebnu ulogu u kreaciji kožnog sedišta koje izgleda prilično udobno.

Diesel je takođe uz novi model pripremio i posebnu odeću za motordžije, pa će svi oni koji kupe novi Diavel motor dobiti i Diesel kožnu jaknu, pantalone za motor i dve majice.

Informacije o ceni trenutno nemamo, ali pretpostavljamo da ovo ograničeno izdanje neće biti ni malo jeftino.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group