Najlakši način da napravite sendvič sa jajima

Evo savršene metode da za doručak pojedete ukusan obrok koji sadrži proteine i ugljene hidrate...

Ako želite da napravite lagan, brz i ukusan doručak za samo par minuta, onda je ovo recept koji će vas oduševiti. Sigurni smo da jaja jedete često i da vam ona vrlo brzo dosade. Međutim, jaja su vrlo zdrava i puna proteina i zbog toga su odlična kao obrok za doručak. Zato smo odlučili da vam pokažemo kako da napravite sjajan sendvič sa jajima, koji će biti vruć, ukusan i koji će zadovoljiti sva vaša čula.

U tiganj sipajte jaja kao kada hoćete da pravite kajganu, i kada se jaja blago zapeku na dnu, ubacite u kajganu dve kriške hleba. Ostavite da se kajgana ispeče, a zatim je okrenite na stranu na kojo se nalzi hleb. Na kajganu ubacite sir, rukolu, pavlaku ili druge satojke koje želite, a zatim samo preklopite jedano parče hleba preko drugog. Hleb zapecite po želji i vaš ukusni sendvič sa jajima će biti gotov.

Ovaj lakani doručak možete napraviti vrlo lako i jeftino i možete koristiti bilo koje sastojke koji vam se nalze u frižideru.

Pogledajte kao se ovaj sendvič pravi:

Foto:Food Network

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group