Vijetnamac probao srpsku hranu

Pogledajte kako je reagovao kada je prvi put u životu probao pljeskavicu, ćevape i šopsku salatu...

Kuang Tran je Vijetnamac koji žive u Americi i koji ima vrlo uspešan Youtube kanal. On na svom kanalu postavlja klipove različitog sadržaja i zbog toga ga fanovi obožavaju, jer on ima 1.2 miliona pratilaca koji svakodnevno gledaju njegove klipove. Ovoga puta, on je odlučio da oduševi i srpsku publiku, pa se uputio u kafanu koja se nalazi u Americi i odlučio je da testira najpopulanija srpska jela.

Naravno, u kafani su mu rekli da proba pljeskavicu i ćevape sa lepinjom, a od priloga su mu dodali kajmak, ajvar, grilovano povrće i šopsku salatu. Kuang je rekao da nikada do sada nije probao srpsku hranu, ali čim je pogledao kako hrana izlgeda on se oduševio, a kada je počeo da jede, nije mogao da se zaustavi, što njegovo slatko mljackanje u klipu i jasno pokazuje.

On je toplo preporučio svima da probaju srpsku hranu, a čak je ostavio i adresu kafane kako bi svi mogli da vide koliko je dobra i ukusna srpska hrana.

Pogledajte njegovu reakciju:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group