Kako zvezda u uspodnu Entoni Ramos održava svoju savršenu fizičku formu

Entoni Ramos ume da glumi, peva i pleše, ali ovaj trostruki talenat i mlada nada američkog glumišta takođe se veoma dobro snalazi i u teretani...

Dvadeset i devet godina star Bruklinac po rođenju, stupio je na scenu Brodveja i proslavio se u mega mjuziklu Hamilton, porastavši u svetu glume još više sa svojom ulogama u A Star Is Born, kompanije Netflix, rimejku Spajk Lijevog She's Gotta Have It i Godzilla: King of Monsters filmovima, ali pre svega toga on je bio dobro poznat kao veliki atleta.

Pre nego što je krenuo da se bavi glumom, pred Ramosom je bila veoma svetla karijera u bejzbolu. Stoga, kada je završio u kući tokom zatvaranja zbog pandemije prošle godine, Ramos je znao da mora postati aktivan i daleko produktivniji unutar datog vremena, kada već ne može raditi na snimanju u studiju. "Gledao sam se u ogledalu i mislio kako izgledam prilično zapušteno. Bio sam u fazonu, verovatno mogu da vratim savršenu formu, uprkos tome što su prošle godine."

Ramos je uposlio trenera Korija Harbisona, kako bi mu pomogao u njegovom pohodu ka vraćanju u formu. Ovaj par je radio zajedno onlajn, kao i brojni drugi ljudi tokom pandemijskog perioda, a Ramos je krenuo sa vežbama uz pomoć telefona naslonjenog o zid kako bi dobijao aktivne Harbisonove instrukcije. Kada je ekipa Men's Health publikacije stigla do ovog glumca i njegovog trenera, oni su svega drugi put trenirali zajedno uživo, što nikako ne možemo ni pretpostaviti zbog Ramosove veoma impresivne i savršene fizike. Jasno je da se čitav posao isplatio.

Njgovi treninzi se fokusiraju na torzo i centralni deo, koji je zaslužan za pružanje jakih osnova snage, potrebnih Ramosu u svakodnevnom životu i u njegovom radu. Sada, kada se svet polako vraća u normalu, snaga postaje glavna za ovog glumca tokom njegovih projekata, koji uključuju i sa nestrpljenjem isčekivani naslov Heights, kao i njegov novi album, Love and Lies, koji bi uskoro trebalo da budu predstavljeni na globalnom nivou.

"Fitnes je postao centralna tačka mog života, a u vrsti posla kojom se ja bavim, vi morate biti na snimanjima i po nekoliko sati, često izvodeći kaskade i brojne druge stvari koje zahtevaju dobru fizičku formu. Ostanak u savršenoj fizičkoj spremi, zaista pomaže čak i kada želite da ustanete ujutru i dobro se osećate."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group