SUPERMEN sklekovi - Najteža vežba koju možete raditi kod kuće

Ovu vežbu mogu da urade samo najsnažniji ...

Sklekovi su definitivno jedna od najpopularnijih i najomiljenijih vežbi iz prostog razloga što su jednostavni, imaju sjajan uticaj na telo i mogu da se rade bilo gde. Sklekovi pogađaju čitav gornji deo vašeg tela, dakle ceo torzo i čine ga snažnijim i otpornijim.

Ovo je vežba koja ima jako veliki uticaj na mišiće grudi, jako pozitivno utiče i na rast i na oblikovanje grudnih mišića.

Međutim, mi vam ovoga puta predstavljamo varijaciju sklekova koja je još poznata i kao SUPERMEN SKLEKOVI. Ova vežba se radi tako što ćete pri podizanju iz skleka morati da se odgurnete od poda i da ispružite ruke i noge, a zatim da se vratite u početni položaj skleka. Zvuči teško i zaista jeste.

Da biste došli do supermen sklekova, morate naporno trenirati i jačati svoje telo. Morate usavršiti obične sklekove, kao i druge vežbe, jer se ova vežba radi samo kada ste u najboljoj formi.

Ako želite da uradite ove impresivne sklekove, onda idite korak po korak. Prvo jednostavno vežbajte normlane sklekove  gde ćete pri kraju samo podizati ruke i noge. Zatim radite sklekove sa tapšanjem i kada njih usavršite bićete spremni da uradite supermen sklekove.

Pogledajte kako se radi ova vežba.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group