Vežbanje 12-3-30 je postalo viralno i postoji razlog za to

Neverovatne prednosti ove vežbe čine je posebno popularnom. O čemu je reč?

Vežba 12-3-30, koju je proslavila influenserka Lauren Giraldo, uključuje hodanje na traci za trčanje u trajanju od 30 minuta pod nagibom od 12% brzinom od 3 mph (4.8 km/h).

U poslednje vreme je vežbanje 12-3-30 postalo veoma popularno jer ga sve više ljudi preferira. Razlog? To je pristupačna i efikasna vežba za ljude svih nivoa kondicije. Dakle, da vidimo koje su prednosti:

Lako za sve

Ovaj trening je dostupan svima, bez obzira na godine i fizičko stanje. Hodanje uz stabilan nagib i brzinu je aktivnost koju svako može da radi.

Prijateljska vežba za zglobove

Ova vežba je niskog intenziteta, štiti zglobove od vibracija izazvanih trčanjem. Tako se smanjuje rizik od povreda i opterećenja.

Zabava i raznolikost

Tokom treninga možete da slušate muziku, gledate TV ili slušate audio-knjigu, čineći vežbanje prijatnijim i manje monotonim.

Efikasno sagorevanje kalorija

Trening pod stalnim nagibom i brzinom pomaže u sagorevanju kalorija i poboljšanju kardiovaskularnog zdravlja, što ga čini idealnim izborom za one koji žele da izgube težinu ili poboljšaju izdržljivost.

Fleksibilnost i kombinacija

Vežba 12-3-30 može se lako integrisati u širu rutinu treninga, nudeći fleksibilnost i prilagodljivost ličnim potrebama i ciljevima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group