Sony Playstation 5 stiže 2018. godine

Gejmeri imaju čemu da se raduju...

Iako zvanične informacije još uvek nisu objavljenje od strane Sony kompanije, razni izvori javljaju da se popularna kompanija sprema da predstavi novu gejmersku konzolu sredinom 2018. godine. PS4 je postigao neverovatan uspeh i približava se rekordu koji je napravio PS2 kao najprodavanija konzola svih vremena.

Gejmerski naslovi kao što su Nioh, Nier: Automata i Horizon: Zero Dawn podigli su popularnost ovih konzola jer su ovo igrice koje su napravljene samo za ovu konozlu. Najveći konkurent, Xbox, je Sonyju za petama, ali PS4 ipak još uvek vodi u ovoj trci konzola.

Iako se PS4 ne nalazi previše dugo na tržištu, tračevi i priče o izlasku nove konzole su postali veoma popularni, a neki izvori kažu da će se to najverovatnije desiti 2018. godine. Naravno, ovo još uvek ne možemo da potrvrdimo jer Sony nije izneo nikakve zvanične tvrdnje, ali pretpostavljamo da će u skorijem vremenu popularna kompanija morati da uvede neku novinu za svoje konzole kako bi i dalje ostala na gejmerskom vrhu popularnosti.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group