Novi istorijski spektakl o stvaranju jednog od najvećih brendova na planeti

Prvi trejler za naslov Lamborghini: The Man Behind The Legend nedavno je predstavljen i pruža nam dobar uvid u film koji nastoji da bude hronika poslovnog života Feručija Lamborginija, osnivača legendarne italijanske kompanije...

Ovaj film se nalazi u produkciji od 2016. godine i u njemu se pojavljuju Oskarovci kao što su Mira Sorvino i Bobi Moresko, koji je pisao scenarijo za Crash i bio producent za Million Dollar Baby.

Titularnog karaktera Feručija Lamborginija igraće Frenk Grilo, dok prethodni navodi sugerišu da je tokom snimanja Tonino Lamborgini, Feručijev sin, pružio podršku i pomoć kako bi film bio što je moguće precizniji i istorijski tačan.

Njegov najveći poslovni rival, Enco Ferari, biće otelotvoren od strane Gabrijela Berna i film će se uglavnom fokusirati na Feručija Lamborginija i sve ono što je dovelo do osnivanja njegovog ličnog takmičarskog sportskog auto poslovanja.

Bazirano na automobilu koji možemo videti u trejleru, ovaj film će pratiti Lamborginijev život sve do sedamdesetih godina kada je Countach stigao na ulice. Pored toga, trejler poseduje klasične modele kao što su Lamborghini Miura, 350 GT, nekoliko Ferarija, Porsche 356 i brojni drugi.

Razgovarajući sa novinarima o filmu 2016. godine, režiser Andrea Iervolino izjavio je: „Veoma sam ponosan što mogu snimiti film o ovako ikoničnom čoveku koji je imao neprocenjiv uticaj na naš svet i za sobom ostavio zaveštanje koje živi i danas toliko jakim duhom. Feručio Lamborgini je postao pionir biznisa koji je doneo slavu Italiji i pomogao da se ona stavi na modernu mapu sveta“.

Svi koji žele da saznaju nešto više od životu i radu Feručija Lamborginija i čuju priču o njegovoj legendarnoj kompaniji neće morati da čekaju previše dugo, jer je ovaj naslov sada dobio zvanični datum svoje premijere, koja će se održati u bioskopima i putem brojnih stirming servisa 18.novembra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group