Tom Kruz priznaje da mu ponovni susret sa Val Kilmerom nije pao lako

Ljubitelji Top Gun naslova bili su na ivici suza kada su Tom Kruz i Val Kilmer ponovo krenuli zajedno sa radom na njegovom nastavku, a kako se ispostavilo, ovo je bio veoma emotivan momenat za oba glumca iza kulisa...

Dve legende Holivuda startovale su u originalnom filmu iz 1986. godine, sa Kruzom - koji sada ima šezdeset godina - u ulozi Maverika i sada šezdesettrogodišnjim Kilmerom u roli njegovog suparnika Ajsmena.

Iako su oba čoveka imala bogate karijere koje se protežu decenijama nakon ovog filma, Kilmer se povukao iz glume nakon što mu je 2015. godine dijagnostikovan rak grla. Val je imao dve traheotomije koje su uticale na njegove glasne žice i mogućnost govora.

U svojim memoarima, I’m Your Huckleberry, Kilmer se prisećao buđenja uz povraćanje krvi i pozivanja hitne pomoći, kako bi mu nedugo potom bio dijagnostikovan kancer. „Bolest je potisnuta i zaceljivao sam daleko brže nego što su doktori predviđali“, podelio je Kilmer u svojoj knjizi. „Međutim, kancer je oduzimao previše vremena i uzeo je svoj danak u vidu govora. Ono što je nekada bilo moja sreća i životno gorivo, postalo je teška muka i svakodnevna borba“.

Kilmer je izjavio da njegov novi glas podseća na Marlona Branda nakon nekoliko flaša tekile: „Nije žaba u mom grlu. Biće da je bufalo“. Uprkos svojoj borbi sa kancerom koja je ostavila trajne posledice na njegov glas, zvezda Betmen zauvek naslova i Tom Kruz opet su se sastali nakon trideset i šest godina.

„Samo ću reći da je naš susret bio prilično emotivan“, izjavio je Kruz tokom nedavnog intervjua datog za Jimmy Kimmel Live. „Znam Vala decenijama. Da se vrati nakon svega i ponovo odigra ulogu svog legendarnog lika... on je jednostavno toliko moćan glumac, da je u trenutku ponovo postao on... vi gledate Ajsmena“.

Tom Kruz je priznao da su obojica pustili po neku suzu tokom snimanja i da je bilo predivno videti Kilmera u decenijama očekivanom nastavku. „Plakao sam. Nisam mogao zadržati emocije. On je toliko brilijantan glumac i volim njegove filmove“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group