Bivši zavisnik od Pepsija tvrdi da je protraćio zdravlje zbog svoje ljubavi prema šećeru i sodi

Radnik u supermarketu, Endi Kuri, trošio je neverovatnih 7.000 funti godišnje na svoje omiljeno gazirano piće i pio devet litara Pepsija dnevno...

Sveukupno, četrdesetjednogodišnji čovek je popio 219.000 konzervi Pepsija, što je gotovo osam tona šećera, ili ekvivalent od sedam miliona kockica. Endi iz Bangora u severnom Velsu, izjavio je: „Uvek sam voleo ukus hladnog Pepsija. Ništa nije moglo da ga prevaziđe, postao sam zavisnik. Radim noćne smene i obožavam šećernu groznicu koja me održava budnim. Svaki dan mi je prolazio sa četiri ili pet dvolitarskih flaša Pepsija svakog dana. Pošto sam zaposlen u Tesko marketu, jednostavno sam mogao kupiti još Pepsija nakon posla i odneti ga kući“, izjavio je Endi, dodajući da je trošio oko dvadeset funti dnevno na svoju drogu po izboru.

Kako je zaključio: „Moje zadovoljstvo koštalo me je čitavo bogatstvo, da budem iskren. Mogao sam kupiti automobil svake godine za istu sumu koju sam trošio na Pepsi. Morao sam je imati, čim se probudim otišao bih do frižidera i sipao veliku čašu Pepsija i nastavio sa svojim danom. Sećam se da sam odlazio na venčanja i rođendane i dok su drugi ljudi imali čaše šampanjca u rukama nazdravljajući, ja sam to radio sa konzervom gaziranog pića“.

Kada je Endi stigao do 120 kilograma, doktori su ga upozorili da postoje dobre šanse da postane dijabetičar, a uprkos tome što je uspeo da izgubi gotovo trinaest kilograma putem vežbe i dijete, ipak nije bio u mogućnosti da prestane sa ispijanjem Pepsija. Ovo je trajalo sve dok nije upoznao londonskog terapeuta i hipnotičara Dejvida Kilmurija, nakon čega su stvari krenule da se menjaju nabolje. Dejvid je otkrio da Endi ima Izbegavajući/restriktivni poremećaj unosa hrane.

Ono što je najinteresantnije, nakon samo nekoliko onlajn hipnoterapeutskih seansi, Endi je potvrdio kako je izlečen i da pije vodu redovno po prvi put u nekoliko decenija. U svega nekoliko nedelja on je smršao još šest kilograma i postao daleko zdraviji nego što je to ranije bio.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group