Da li biste probali čips sa ukusom vagine?

Sigurni smo da imate ortaka kome bi dobro došao da ga mine želja…

Jedna kompanija koja se bavi proizvodnjom čipsa, odlučila je da se pobrine za sve one koji imaju nedostatak seksa u životu, lansirajući novi ukus, koji po svemu sudeći podseća na aromu intimnih ženskih regija.

“Nakon prvog zalogaja, setićete se svojih najluđih ljubavnih avantura i vaše prve ljubavi, a možda ćete izgubiti svoju oralnu nevinost”, kažu predstavnih kompanije Chazz, koja je bazirana u Litvaniji i potpisuje se kao tvorac ovog čipsa.

Nazvani “P-s-flavored potato chips”, ova nestašna kreacija inspirisana je seksualnom sušom koja vlada među milenijalcima, a koji prema istraživanjima više uživaju u listanju društvenih mreža, nego zabavi u krevetu.

“Prema istraživanjima iz prethodnih godina sprovedenih širom sveta, milenijalci imaju tri puta manje seksa u odnosu na njihove roditelje kada su bili istih godina”, kažu iz kompanije Chazz o celibatu generacije Y. “Neverovatno je da neko bira društvene mreže umesto komunikacije uživo, sastanaka i pravog seksa”.

Inače, ovi podaci po svemu sudeći prkose prethodnim studijama, koje su pokazale da milenijalci imaju bolji i nestašniji seks u odnosu na prethodne generacije.

Bilo kako bilo, Chazz kompanija želela je da replicira seks u formi poslastice za milenijalce, nudeći kesicu čipsa po ceni od devet dolara, koja je dekorisana ispisom “Izgubite svoju nevinost sa Chazz čipsom”.

Kako bi uspeli da smeste ovo iskustvo seksa u 2-D formu čipsa, kompanija Chazz odabrala je pet najhrabrijih i najiskusnijih članova tima (momke i devojke) i poslala ih na individualne misije kako bi sakupili najbolje ukuse koji podsećaju na privatne delove tela.

“Istovremeno, naše kolege su provodile vreme guglajući po forumima, komentarima i pronašli su na tuce različitih mišljenja na temu ukusa vagine”, kažu ovi gastro-pornografi o svojoj interesantnoj misiji. “Nakon sumiranja rezultata, slaganja kada se radi o esencijalnim delovima ukusa i dodatnih nota, formirali smo zadatak i poslali smo ga u tri kompanije koje se bave proizvodnjom začina”.

Chazz kompanija je svoje dobijene rezultate smanjila na nekoliko uzoraka koji su najbolje odgovarali tom fantastičnom ukusu ljubavi. Na kraju, kompanija je uspela da kreira prefinjene nivoe ukusa, koji će reflektovati željenu aromu najbliže moguće.

Ovaj čips, koji koristi samo prave sastojke, nije samo za milenijalce kojima nedostaje akcije u spavaćoj sobi, već predstavlja “sjajan poklon za osobu koju volite, afrodizijak ili poslasticu koja će nadražiti vaše čulo ukusa, navodeći vas da pričate o seksu”.

Na kraju, slavni brend je posvetio lepšem polu jednu rečenicu: “Ps. Devojke i žene: ukoliko vas je neko prethodne godine oralno zadovoljio, direktno ste doprinele ovom ukusu”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group