Logan Pol zaglavio testise u čeljustima svog psa

Egzibicioni bokser i zvezda društvenih mreža Logan Pol završio je sa ugrizom na najgorem mogućem mestu tokom trenažnog procesa koji je pošao po zlu u njegovom dvorištu...

Voleli ga ili mrzeli, stariji Pol je pružio dosta zaista interesantnih i zabavnih momenata publici u svojoj kratkoj bokserskoj karijeri, boreći se sa internet kolegom KSI, pa čak i Flojdom Mejvederom. Naravno, ovih dana, njegov brat Džejk privlači daleko više pažnje medija kada je sport u pitanju, ali Logan je i dalje poznatiji po svojoj sportskoj karijeri.

Pored toga što je pretio da će Mejvedera izvesti pred sud, Amerikanac bi mogao da se susretne i sa Čeličnim Majkom u skorijoj budućnosti, jer je bivši šampion teške kategorije navodno prihvatio borbu. Međutim, dvadesetsedmogodišnja internet senzacija mogao bi biti neko vreme daleko od akcije, nakon što je pokušao da vežba u svom dvorištu, završivši u agoniji koju svaki muškarac može da zamisli.

Njegov bol nastao je zbog toga što je njegov pas odlučio da želi da se igra sa Polom, ujevši ga momački za zvončiće, što definitivno nije želeo, baš kao ni njegov gazda. Na neki način, Pol je ovaj bolni ugriz sam prizvao povlačeći psa blizu sebe, dok životinja nikako nije želela da popusti u svojoj nameri da se domogne konopca, koji je zahvatila zajedno sa njegovim testisima.

Sa druge strane, ljubimac je imao dosta manju površinu da zahvati, jer je Pol prethodno otkrio da je jedna njegova viralna praktična šala završila zastrašujuće loše po njega i ostavila ga sa užasavajućom povredom. Razgovarajući u jednoj emisiji, zvezda društvenih mreža potvrdila je da mu nedostaje 15% testisa, nakon što je snimanje postalo deveti krug pakla.

„Radio sam dosta glupih stvari. Ali moram vam ispričati o mojim testisima. Nedostaje mi 15% klikera“, izjavio je tokom jedne emisije u Americi nedavno. „Bio sam sa prijateljima u Ohaju i bio sam u fazonu ’ej, bole me m**a momci! Testisi su mi izgledali kao prezreli avokado. Nemoguće je reći da mi nedostaju komadi testisa, ali to je princip“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group