Nike brend oduševio sve novom reklamom za Svetsko prvenstvo u Kataru

Kompanija Nike predstavila je svoju zvaničnu reklamu za Svetsko prvenstvo 2022, koju obožavaoci širom sveta već smatraju najboljom do sada…

Brend sportske opreme poseduje dugu istoriju stvaranja savršenih reklama, ali neretko, baš njeni materijali služe kao vizuelni trejleri predstojećeg spektakla. Sportski gigant nudi nostalgični uvid u talente svetskog kalibra koje ćemo gledati sledećih šest nedelja u fudbalskoj akciji.

Nike takođe često odaje počast i onima koji su utabali put ovim današnjim zvezdama, što je upravo slučaj i sa ovim poslednjim GOAT Experiment snimkom spremljenim za Katar.

Novi video startuje sa grupom naučnika koji teleportuju francusku superzvezdu Kiliana Mbapea u test sobu i postavljaju ga ispred brazilske legende Ronaldinja, koji je digitalno podmlađen kako bi izgledao kao da je stigao pravo iz vremena dok je igrao u Barseloni.

Naučnici zatim govore dvojici fudbalera da su dizajnirali poseban test kako bi odlučili ko je od njih bolji. Laboratorija postaje fudbalsko igralište, sa Mbapeom i Ronaldinjom koji izvode svoje trikove. Ronaldinjo upućuje svoj prepoznatljivi osmeh, nakon kog startuje hit grupe Oingo Boingo 'Weird Science' iz 1985. godine i gledaoci su potpuno spremni za trku.

Oduševljeni onim što vide pred sobom, osoblje ove čudne laboratorije pitalo je da li se Ronaldo može priključiti, ali ne ovaj današnji Ronaldo - on dolazi kasnije, već onaj pravi - brazilski, koji je čistio sve pred sobom decenijama ranije. Reklama nas zatim vodi nazad u Japan 2002. godine, gde jedan brazilski napadač seda da večera. Ronaldo Nazario je uvučen kroz portal u današnje vreme kako bi se nadmetao sa Mbapeom i Ronaldinjiom, zajedno sa njegovom legendarnom frizurom iz stog vremena.

Drugi Ronaldo Nazario iz 1998. godine takođe se pojavljuje i odmah je zgranut frizurom svog budućeg sebe, ne znajući da će je upravo on nositi nekoliko godina kasnije. Još nekoliko legendi iz prošlosti i sadašnjosti dodati su ovoj igri, uključujući i Kristijana Ronalda.

Virdžil van Dajk i Edgar Davids predstavljaju Holandiju, dok je Kevin De Brujne čovek koji stoji ispred belgijske zastave. Tu je i par zvezda iz ženskog fudbala, zajedno sa par fikcionih likova, zajedno proslavljajući predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru koje zvanično kreće dvadesetog novembra.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group