Bang & Olufsen i Ferrari stvaraju istoriju novom kolekcijom zvučnika i slušalica

Elegancija. Snaga. Preciznost.

Bang & Olufsen lansirao je novu kolekciju sa Ferrari brendom, pionirom motosporta. Kolekcija slavi zajedničku strast prema eleganciji, snazi i preciznosti kreiranjem serije slušalica i zvučnika koja se sastoji od kućnog zvučnika Beosound 2, slušalica Beoplay H95, slušalica Beoplay X i prenosivog zvučnika Beosound Explore. Sve je povezano upečatljivom nijansom crvene, stvarajući nepogrešivu vezu sa potpisom Ferrari brenda.

„Veoma smo uzbuđeni zbog ove saradnje. Postojao je snažan osećaj s obe strane da je razlog okupljanja stvaranje istorije“, kaže izvršni direktor kompanije Bang & Olufsen Kristian Teär. „To nas sve vraća na same početke brendova B&O i Ferrari. Osnivači, Enzo Ferrari, Peter Bang i Svend Olufsen, bili su vizionari, koji su redefinisali svoje industrije dovodeći u pitanje status quo. Njihova zaostavština se niže kroz decenije da bi danas uzdigla oba brenda na nove visine”.

Teär nastavlja: ​​„Kombinacija najboljih performansi u klasi, graciozne estetike i pedantne izrade, spojila je B&O i Ferrari u kreiranju kolekcije. Ona je uzdignuta neprikosnovenim nasleđem oba brenda, što ovu saradnju čini nezaboravnom“.

Oba brenda su na vrhuncu inovacija više od pola veka. Bang & Olufsen oblikuje globalnu viziju zvuka od 1925. godine iz Struer-a u Danskoj, a Ferrari izaziva automobilsku industriju od 1947. iz Maranello-a u Italiji. Preko 150 godina inovacija oba brenda su pažljivo spojene kroz ovu saradnju.

POTPISANO CRVENOM.

Poznato je da je Enzo Ferari rekao: „Pitajte dete da nacrta automobil i ono će ga sigurno nacrtati crvenom bojom.“ Kada je osnovao Ferrari 1947. godine, crvena je bila povezana sa italijanskom nacionalnošću među ljubiteljima međunarodnih automobilskih trka, što je navelo vlasnika da zadrži ovu boju kao potpis za svoje automobile.

I danas, crvena je sinonim za Ferrari u svetu motosporta i bila je apsolutni izbor u dizajnu kolekcije.

INSPIRISAN SUPERAUTOMOBILOM. ZVUK KOJI SE PRIMEĆUJE.

Kolekcija odstupa od tradicionalnog Bang & Olufsen pristupa. Viši potpredsednik za poslovni razvoj i strateška partnerstva u kompaniji Bang & Olufsen, Christoffer Poulsen, objašnjava: „Naši klasični zvučnici imaju za cilj da se prirodno stapaju sa domovima ljudi, a istovremeno se ističu svojim sofisticiranim dizajnom. Ova kolekcija je drugačija. Svaki deo ima svoju priču. Poput superautomobila, gde god da se nalaze, budu primećeni.”

Beosound 2 pruža kućni audio doživljaj od 360 stepeni koji ispunjava svaki prostor u kojem se nalazi. Njegov dizajn je fleksibilan i omogućava postavljanje na pod, sto ili policu, a može se lako pomerati iz sobe u sobu. Aktivni RoomSense i ugrađeni senzori blizine odgovaraju lepoti Beosound 2 zvučnika sa pametnom tehnologijom, dok visokokvalitetna aluminijumska membrana u kojoj se nalazi zvučnik pruža besprekoran izgled i odličnu akustiku zvuka.

FABRIKA 5. MESTO SUDARA SVETOVA.

U kolekciji Ferrari, Beosound 2 je eloksiran u Bang & Olufsen fabrici 5 u Struer-u, prateći dizajn u Ferrari crvenoj boji. Aluminijumsko telo je polirano kako bi se obezbedio visoki sjaj što pojačava intenzitet crvene nijanse. Ikonični Ferrari amblem nalazi se ispod rešetke, upotpunjujući ovo izdanje.

Beoplay H95 su vodeće slušalice brenda Bang & Olufsen, koje donose najbolji zvuk i inovacije u toj klasi. Prilagođeni titanijumski drajveri daju jači zvuk nego ikada ranije, a prilagodljivo aktivno poništavanje buke omogućava korisniku da ga prilagodi jednostavnim rotiranjem aluminijumskog prstena za slušalice. Uz jastučiće za uši od jagnjeće kože i mogućnost neprekidnog slušanja 38 sati, Beoplay H95 slušalice su napravljene da traju.

Slušalice su urađene u Ferrari jet-black nijansi, u stilu bezvremenskog klasika sa laserski ugraviranim logotipom Bang & Olufsen i Ferrari konjem koji se propinje. Ispod slušalica, titanijumske rešetke zvučnika su eloksirane u bogatoj crvenoj nijansi, posebno odabranoj za ovu saradnju.

Beosound Explore je prenosivi zvučnik, savršen za boravak na otvorenom. Sa IP67 ocenom, što znači da je potpuno otporan na prašinu i vodu, Beosound Explore je napravljen da se nosi svuda. Uz bluetooth i brzo uparivanje, muzika je udaljena svega na jedan klik i traje ceo dan sa 27 sati reprodukcije.

Sada, Beosound Explore dolazi sa Ferrari laserski ugraviranim konjem koji se propinje i upečatljivim crnim karabinjerom za svaku avanturu. Dvoslojno telo zvučnika je eloksirano u crveno-crnoj boji, tako da se rešetka odmah ističe na tamnoj unutrašnjosti.

Beoplay EX, najmoćnije slušalice kompanije Bang & Olufsen, mogu se pohvaliti aktivnim poništavanjem buke, zvukom bez premca, a dolaze u kompletu sa futrolom za bežično punjenje do 20 sati slušanja u pokretu. Šest mikrofona i inteligentna tehnologija formiranja zvuka omogućavaju da se Beoplay EX može koristiti za obavljanje poslovnih poziva i uživanje u muzici u jednakoj meri.

Za Ferrari kolekciju, desna slušalica sadrži upečatljiv crni logo Ferrari amblema, koji se nalazi ispod stakla prelivenog ikoničnom crvenom bojom, isečenog i uglancanog kako bi pružio sjaj poput ogledala.

Svi Bang & Olufsen proizvodi, uključujući i ove, dostupni su ljubiteljima vrhunske tehnologije u Bang & Olufsen prodavnici u ulici Cara Lazara 11 u Beogradu.

Za sve one koji žele da se bolje upoznaju sa brendom ili proizvodima, posetite zvaničnu Bang & Olufsen veb-stranicu ili pozovite +381 11 303 64 24.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group