Bilijarski stolovi sa potpisom kompanije Bugatti

Svim ljudima dubokog džepa, kojima je ponestalo opcija za kupovinu svega i svačega sa Bugatti potpisom može dodatno naglasiti svoju ljubav prema slavnom francuskom proizvođaču automobila, kupovinom Bugatti Chiron modelom inspirisanih satova, nastalih u saradnji sa kućom Jacob & Co...

Ako to ipak nekome nije dovoljno, na svetu postoji nešto još raskošnije i dolazi u vidu Bugatti stola za bilijar, koji mogu parkirati u svojoj garaži, odmah pored Chirona automobila. Bilijarski sto ograničenog izdanja nastao je kao ručni rad IXO (Iconic Xtrem Objects), španske kompanije osnovane 2007. godine, specijalizovane u radu sa karbonskim kompozitima.

Kreiran u celosti od ugljeničnih vlakana i aluminijuma, Bugatti bilijarski sto izgleda podjednako privlačno poput automobila koji su inspirisali njegov nastanak i koji takođe nose na sebi oznaku Etorea Bugatija. Površine koje dolaze u kontakt sa bilijarskim kuglama presvučene su aniline kožom, istom onom koja se koristi u Bugatti automobilima i proizvodi se u Austriji.

Kako navode iz kompanije IXO, Bugatti bilijarski stolovi su apsolutno unikatni u svakom aspektu i svaki njihov deo pravi se po meri. Odgovarajući superiornom kvalitetu Bugatti hiperautomobila, Španci su koristili najbolje industrijske procese kako bi parirali njihovoj savršenosti. Struktura bilijarskog stola konstruisana je od aluminijuma sa reflektivnim finišima, dok je spoljni omotač izrađen od karbona vrhunskog kvaliteta.

Pored toga, sto sadrži sopstveni sistem odabira kugli sa keramičkim ležajima i linijama, dok je takođe opremljen žiroskopskim senzorom sa automatskim sistemom nivelisanja, što ga čini savršenim dodatkom na jahtama. Kompanija svojim kupcima uz sto isporučuje i kompletni set Bugatti brendiranih aksesoara, uključujući karbonske štapove i držač sa panelom osetljivim na dodir, praćenim čak i plafonskim osvetljenjem.

Bugatti bilijarski sto ograničen je na svega 30 komada, ali njihova cena za sada ostaje privatna stavka. Koliko god da bismo želeli da vidimo jedan od ovakvih stolova i odigramo koju partiju na njemu, sa sigurnošću možemo tvrditi da su oni odavno već rasprodati, verovatno još pre svog zvaničnog pojavljivanja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group