Švajcarsko prenoćište sa nula zvezdica

Svakome ko želi da iskusi Švajcarsku na potpuno unikatan način i kome faktor troškova nije preveliki problem, jedan brend iz ove zemlje može ostvariti snove...

Švajcarska kompanija Null Stern Hotel omogućuje gostima da odsednu u inovativnom apartmanu smeštenom na benzinskoj pumpi i nazvanom Null Stern Anti-Idyllic Suite. ’Apartman’ na otvorenom smešten je u blizini benzinske pumpe u Martinji i gostima ne nudi zidove niti krov radi zaštite ili privatnosti.

Kako stoji u pisanoj ponudi: „Anti-idilični apartman postavljen je na jednoj strani saobraćajnice. Umesto da bude mesto odmora, ova nova verzija želi da vas održi budnima i ponudi mesto samospoznaje i osvesti po pitanju trenutnih problema po pitanju klimatskih potreba, ekonomije, bezbednosti i jednakosti. Pojedinci, kompanije, škole ili udruženja dobrodošli su u ovaj apartman kako bi razmenjivali, razmišljali ili stvarali ideje“.

„Nudimo vam priliku da investirate vreme u sebe i za sebe, tako da steknete osećaj smisla i svrhe na ovom svetu tokom ovih trenutaka samospoznaje“, navedeno je u nastavku reklame. Pored kreveta, svi smeštaji koje ova kompanija kreira na otvorenom nude piće dobrodošlice, lokalnu kuhinju, doručak u krevetu, sveže ceđeni sok, batlera i hotelsku sobu u zatvorenom u slučaju da se vreme naglo promeni.

Prenoćište u Anti-Idyllic Suite by Null Stern Hotel apartmanu na benzinskoj pumpi košta 337,59 evra i moguće ga je rezervisati putem zvaničnog sajta švajcarske kompanije.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group