Tri signala koji pokazuju da se ona loži na vas

Ako devojka pokazuje ove signale, onda to definitivno znači da je zaljubljena u vas...

Žene su veoma tajanstvene i misteriozne i teško je protumačiti šta im je na umu, ali mi smo otkrili znakove koje žene pokazuju i jasno poručuju da su zaljubljene u muškarca.

Iako se žene možda trude u početku da ne pokažu svoje znakove zaljubljenosti, one kasnije svojom gestikulacijom, pogledom i rečima često pokazuju jasne znakove zaljubljenosti. Možda nekada neće direktno priznati da su zaljubljene u vas, ali ipak postoje znakovi koji ih odaju.

1. Direktan pogled u oči

Sigurno ste čuli za izraz „ Vidi joj se u očima koliko je zaljubljena“. Devojke i žene koje su zaljubljene gledaće vas direktno u oči dug vremenski period. Ako primetite da vas devojka gleda konstantno u oči, onda je to siguran znak da joj se sviđate, jer ona ne može da skine pogled sa vas.

2. Smejanje

Osećaj zaljubljenosti stvara lep i prijatan osećaj koji dovodi do smejanja. Ako primetite da se devojka sa kojom pričate stalno smeje, pa čak i kada možda ne treba, onda je to znak da se vi njoj sviđate i da ona svoje emocije i prijatnost ne može da kontroliše. Neke devojke će čak svoj smeh i pojačavati kako bi vam to stavile do znanja.

3. Dodiri

Zaljubljenost često dovodi do velike želje za poljupcem i dodirom, pa će zbog toga devojke kojima se sviđate stalno hteti da vas dodirnu kako bi umirile tu goreću želju u sebi. Ako primetite da vas devojka stalno dodiruje ili da vas hvata za ruku, rame ili neki drugi deo tela, to je još jedan defnitivan znak da joj se sviđate.

Obratite pažnju na ove signale i ako ih primetite, onda znate šta vam je činiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group