Da li muškarci treba da briju grudi?

Dlakave grudi su naše obeležje...

Ovu decenijju 21. veka slobodno možemo nazvati erom brijanja. Iako je za žene to normalna stvar, muškarci su počeli da se briju i to na mestima na kojim je to pre bilo nedopustivo. Recimo da se slažemo za brijanje privatnih delova i pazuha. Higijena je ipak na prvom mestu, ali zašto i zbog čega muškarci briju grudi.

Dlake na grudima ne stvaraju nikakve probleme niti dovode do pojave neprijatnog mirisa. One jednostavno pokazuju da ste muškarac sa dosta testosterona. Ipak, veliki broj muškaraca brije svoje grudi. Pitanje je – zašto?

Nekoliko različitih anketa nam je dalo odgovor.U pitanju je izgled. Muškarci su ubeđeni da izgledaju lepše ako nemaju dlake na grudima. Oni kažu da žene preziru dlake i da smatraju da izgledaju mnogo privlačnije i lepše kada imaju obrijane grudi. Neki su dodali da dlake prikrivaju njihove mišiće, pa se tako njihov rad u teretani ne vidi dobro, dok su treći dodali da bez dlaka izgledaju urednije.

Dakle, brijanje je samo radi zbog estetike, ali da li biste se i dalje brijali kada bismo vam rekli da žene zapravo vole kada muškarac ima dlake na grudima?

Iako je to stvar ukusa, žene vole dlakave muškarce. Sigurnos te čuli kada pripadnice lepšeg pola kažu: „Volim što je muško“. E to je upravo ono šta dlake poručuju vašim partnerkama.

Iako smo neverovatno svesna bića, naš mozak još uvek prati animalne i delom primitivne instinkte. Dlake na muškom telu poručuju ženi da je on zreo, da ima dosta testosterona i da je pravi mužijak, tj. da je sposoban da ima, da čuva i da pazi svoju porodicu.

Dakle, muškarčine, nemojte se brijati ako to stvarno ne želite, žene će vas voleti i sa vašim ljubavnim tepihom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group