Devojke koje treba izbegavati

Iako su vas možda učili od malena da tražite dobro u ljudima, u izvesnim osobama to dobro jednostavno ne postoji...

Ako ste ostavljeni po ko zna koji put i ponovo u glavi vrtite film, pitajući se šta ste to loše uradili, a držali ste je kao malo vode na dlanu, razmislite da možda ne birate pogrešne žene? Ispod spoljašnjojsti, koja može biti ljupka, nežna, neikrvarena, seksi, zavodnička i neodoljiva, vrlo često se krije pravo oličenje gluposti ili pak veštice koja će vam isčušati srce čim joj se ukaže prilika.

Čak iako ste više puta imali vezu sa jednom takvom, ne znači nužno da niste sposobni za vezu sa normalnom devojkom, samo je morate znati izdvojiti iz mora onih koje treba zaobilaziti u širokom luku. Iako vašu pažnju možda češće privlače problematične devojke, zapitajte se zašto bi sa vama bile normalne. Istina je da su takve devojke najčešće vrlo atraktivne, zabavne, komunikativne i da vam neće predstavljati veći problem da izgubite glavu za dotičnom, što će vam samo stvoriti probleme.

Dakle, devojke koje bi trebalo da zaobiđete, ako ne želite još jednu propalu vezu su:

DEVIJANTNE

- Devojka koja predstavlja vaš najveći izazov i osvajanje iste je uspeh o kom će se dugo pričati. Za nju su vezane samo najlošije stvari, ali ista čini se ni najmanje ne pridaje pažnje svemu tome. Oduševiše vas svojom spremnošću da živi život u jednom dahu, luduje do zore svaku noć, pije dok se ne onesvesti, isproba bez zadržavanja sve najnovije opijate i učini sve što joj u trenutnu izgleda zanimljivo. U seksu je naravno neprevaziđena. Ništa joj nije strano i na sve pristaje. Ukoliko se upustite u vezu sa jednom ovakvom devojkom, biće vam fenomenalno sve do trenutka kada vam policija bude dolazila na vrata u 3h, kada budete imali problema sa porodicom, šefovima, pa čak i najbližim prijateljima zbog nje. Iako vam se čini da vam život kraj ove devojke nikada ne bi bio dosadan, bio bi to izuzetno kratak život, jer ako ne biste poginuli zbog njene prelude vožnje, onda bi vas sigurno ostavila zbog prvog koji naiđe i ponudi nešto što vi niste.

ZALUĐENE

- Devojka koja je apsolutno posvećena nečemu, da ne kažemo zaluđena time, a da to niste vi, mada ni to nije baš dobro. Dakle, ovakvu devojku zanima svaka nova vera, psihologija, filozifija i učenje koje sa sobom donosi savremeno doba. Ubeđena je da se svi odgovori na sva pitanja nalaze među zvezdama, u tarot kartama, magičnoj kugli i kristalima. Navodiće i vas da poverujete u njena ubeđenja, pričama o posetiocima sa drugog sveta, letećim tanjirima i tome slično. Neće joj se dopasti ako budete osporavali ova njena verovanja i svakako će vašoj romansi biti kraj, kada otkrije da ste samo prosečan zemljanin koji ne teži vrhovnim dobrima.

LOLITE

- Devojke koje izgledaju i ponašaju se tako čedno, da ste u stanju da kraj nje živite u celibatu ako treba i sto godina, čekajući da ista sazre i posveti vam se. Toliko neodoljive, privlačne a opet tako nedodirljive, ovakve devojke gledaće u vas kao u nekog od koga se očekuje da od nje napravi ženu, da je sačuva od svih drugih i učini svojom. Zar stvarno verujete u to? Ovakve devojke su i više nego svesne svoje sekusalne moći i upravo je testiraju na vama.

Neretko imaju aktivan seks sa strane, dok ste vi taj koji o istom samo može da mašta. Tražiće od vas stidljivo ceo svet, a vi ćete joj ceo svet i baciti pod noge. vrlo verovatno će vas čim ugrabi priliku zameniti za nekog drugog mladića, koji će nju povrediti kao što je ona vas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group