Evo šta će vam se desiti ako ostavite alkohol

Više slika

Više slika

Sigurni smo da vas zanima...

Svi znamo da alkohol u prevelikim količinama može loše da utiče na naše telo i organizam. Međutim, mi ovoga puta nećemo pričati o lošim dejstvima alkohola, već ćemo vam predstaviti šta će vam se desiti ako prestanete da pijete. Kada prestanete sa unosom alkohola, vaše telo prolazi kroz fazu detoksikacije pri čemu se sve vaše telesne funkcije vraćaju u normalu.

Posle jedne nedelje

Ako odlučite da ostavite piće, primetićete posle jedne nedelje da mnogo bolje spavate. Alkohol često dovodi do poremećaja sna, a ako prestanete da pijete, vaš san će se vratiti u normalu i napokon ćete ponovo spavati kao beba.

Posle dve nedelje

Izgubićete na kilaži. Ostavljanje alkohola dovodi do mršavljenja pa ćete gubiti oko kilogram po nedelji.

Posle četiri nedelje

Imaćete bolju koncentraciju. Rad vašeg srca vratiće se u normalnu, što znači da će vaš pritisak biti normalizovan, a vaš mozak će takođe imati mnogo bolje funkcije.

Posle jednog meseca

Primetićete da bolje izgledate. Oni koji unose veće količine alkohola imaju osušeno lice, oštećenu kosu i izlgedaju vrlo umorno. To će se sve promeniti ako ostavite alkohol jer ćete biti podmlađeni.

Posle 3 meseca

Imaćete daleko više energije. Dejdtvo alkohola zna da uspava i da umrtvi. Kada sav lakohol izađe iz vašeg sistema, primetićete da ste mnogo snažniji, brži i da imate više energije nego pre.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group