Izbegavajte da ova pitanja postavljate ženama

Više slika

Više slika

Prava tema za muškarce – šta to ne biste trebali da pitate vašu voljenu osobu...

Čak iako ste mislili da među vama ne postoje „škakljive teme“ za razgovor, istina je možda malo drugačija. Čak i parovi koji najviše veruju jednom drugom, koji su godinama u vezi i mogu o svemu da razgovaraju, svesno ili nesvesno izbegavaju određene teme, koje ih mogu dovesti u neugodnu situaciju ili pak uvrediti njihovog partnera.

Gotovo da ne postoji žena koja će ostati imuna na negativne komentare po pitanju njenog izgleda. Bilo da se ugoji kilogram ili 20, ista sigurno neće želeti da joj date do znanja da ste to primetili. Dakle, žensku osobu smete da pitate da li je trudna, samo ako pred vama ima očigledne trudove! Nikako, ali podvlačimo nikako, ne ustajte u gradskom prevozu ženskoj osobi za koju samo predpostavljate da trudna, jer ćete je u većini slučajeva uvrediti, sem ako ista naravno nema stomak do zuba.

Međutim, činjenica je da pojedinim muškarcima, treba malo više od jedne lekcije iz ove oblasti. Ma koliko puta da se opeku, oni će zaboraviti koja su to pitanja koja (ni pod razno) ne smeju da postave pripadnicama lepšeg pola. Žene sa druge strane vrlo pomno obraćaju pažnju na to šta da vas ne pitaju, pa budite mudri i učite od njih. Samim tim, ne bi bilo loše da vas podsetimo koja su to pitanja, kako biste u budućnosti izbegli negodovanja, svadje i neprijatnosti.

1. Da li su ti oni dani u mesecu?

Mada je kod većine žena očigledno kada jesu u „onim danima“, vaša predpostavka da je to upravo sada, kada gubi živce pred vama, plače i nervira se, može vam samo stvoriti dodatne probleme, jer će ista naravno odgovoriti da to trenutno nije slučaj, da ste bezosećajni, da je upošte dovoljno ne poznajete....i tome slično. Čak iako se brojne žene vole izvlačiti na „one dane“, kad su neraspoložene i nervozne, nikako ne vole da ih muškarci o tome ispituju. Smatraju to svojom ličnom stvari u koju muškarci ne treba da zabadaju nos. Žene naime najviše nervira činjenica da za sve što pogrešno bilo vi ili one uradite, krivite njihov ciklus, bilo da je isti zasužan za to ili ne.

2. Gde su nestale čiste čarape?

Veliki broj muškaraca živi u ubeđenju da njihove čiste čarape rastu u fiokama, a nestašica istih dovodi do velike problematike koju ne znaju kako da reše. Smatraju da je tada najbolje da svoju dragu upitaju gde bi mogli da pronađu čiste čarape. Verujte nam na reč, izludećete ženu ovim pitanjem, a da pri tom i dalje nećete pronaći željene čarape. Bolje se potrudite da ih sami potražite, pa čak i kupite novi par ako je nastupila „nestašica“ istih, samo ne pitajte ženu gde su nestale.

3. Draga da se nisi ti to malo popravila?

Veliko NE! Nikako! Izbegavajte ovo pitanje, ako ne želite trajno da pokvarite odnose sa vašom lepšom polovinom. Čak i ako se vidno ugojila, i sama to prokomentariše, vaši komentari na ovu temu nisu potrebni. Ženska psihologija je zamršena, ali je jedno prilično jasno – ona od vas na ovom polju ne traži slaganje, već očekuje utehu. Kako biste uvek bili na sigurnoj teritoriji, izbegavajte pitanja na temu težine u širokom luku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group