Kako da osvojite devojku - TOP 7 saveta

Devojke vole romantične stvari, a ovi gestovi će ih oboriti s nogu...

Verovatno će se svi muškarci složiti da su žene komplikovana bića. Uvek je bila prava muška misterija kako na pravi način udovoljiti i usrećiti devojku. Muškarci na različite načine pokušavaju da usreće svoje lepše polovine, a definitivno najuspešniji način jeste ROMANTIKA.

Devojke se tope kada su u pitanju lepe, ljubavne i romatnične stvari i gestovi. Mi smo odlučili da vam predstavimo 7 romantičnih gestova uz pomoć kojih ćete oduševiti i osvojiti srce svake devojke.

07. Napravite joj nešto

Devojke vole poklone, ali više od kupljenog poklona vole kada im nešto sami napravite, čak i ako to nije savršeno. Žene vole pažnju, a kako im bolje dokazati da su vredni vaše pažnje nego sa poklonom koji ste sami napravili.  Ovo je sjajan način da im pokažete koliko vam je stalo do njih, a sigurni smo da će one biti oduševljene sa svakom vašom kreacijom.

06. Pokažite joj da mislite na nju kad nje nema

Jednostavna SMS poruka može da napravi čudo. Ako niste u mogućnosti da se vidite sa devojkom, pošaljite joj poruku s vremena na vreme. Ovako ćete jasno pokazati da mislite na nju. Devojke vole pažnju.

05. Budite njena podrška

Devojke pre svega u momku traže podršku. One traže nekog ko će biti tu za njih ma šta god se desilo. Pokažite svojoj devojci da vam je stalo do nje. Potrudite se da zajedno sa njom rešite njene probleme i podržavajte njena mišljenja i odluke.

04. Budite uredni i čistite

Niko ne voli neuredne i aljkave osobe. Oduševite svoju lepšu polovinu tako što ćete im pokazati da su vaš garderober, stan i soba neverovatno uredni i čisti. Naravno higijena je od ključnog značaja, pa takođe povećajte i negu o svom telu.

03. Upoznajte ih sa bliskim ljudima

Kad devojku upoznate sa roditeljima ili sa najboljim prijateljima, to je siguran znak da se ona vama sviđa. Devojke obožavaju ovakva upoznavanja, jer je to vaš pokazatelj da hoćete da budete u dužem odnosu sa njima.

02. Brinite se o njoj

Pravi muškarac mora da bude podrška i oslonac svojoj devojci. Trudite se da to i budete, i to će vam se vratiti kao neizmerna ljubav i zahvalnost sa njene strane.

01. Iznenadite je

Ručak uz sveće, film uz kokice, iznenadni izlazak u grad i slični romantični gestovi učiniće vašu vezu manje dosadnom i monotonom, a vaša devojka će biti opčinjena sa vama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group