Maljave grudi ponovo u modi

Imamo dobru vest za muškarce koji ne žele da se depiliraju…

Kao što i sami znate, poslednjih godina muške malje nisu bile u trendu, pa je veliki broj muškaraca odlučio da ih ukloni, bilo voskom, brijačem, kremom ili epilacijom koja je trajna. Ipak, po svemu sudeći, maljave grudi su sada popularnije nego ikada, a trend šepurenja tim muževnim elementom ponovo je oživeo.

Nije baš najjasnije zašto se ovaj trend vraća u modu kada se radi o kulturi negovanja. Prošle godine, zagovornici trenda bez dlaka bili su spremni da proglase ovaj trend zvanično mrtvim. Milenijalci su prihvatili te vesti praktično sa radošću, jer su želeli da budu u dodiru sa svojom ženstvenom stranom, ili nešto slično tome. Sportisti su uklanjali još više dlaka sa svog tela, kako bi bili posebno aerodinamični.

Ipak, kako je sada popularan život u skladu sa prirodom i prirodniji izgled, maljave grudi savršeno prate celu tu priču. Ako kojim slučajem smatrate da prirodno dlakave grudi nisu prizor koji je privlačan, onda ga možete dekorisati medaljonom koji će pokupiti svu pažnju.

Ljubitelji retro kulture žele da im se prizna deo odgovornosti za ovaj trend, jer su upravo oni ukazivali na lepotu i muževnost Berta Rejnoldsa na primer i drugih muških figura koje su se pridržavale ovog trenda.

Sada, sve više popularnih osoba, popu Kanjea Vesta, Robi Vilijamsa i Harija Stajlsa javno i sa ponosom nose malje na svojim grudima, noseći raskopčane košulje i nakit oko vrata. Ljubitelji mode naravno tvrde da sve to ima veze sa povratkom mode sedamdesetih, što smo mogli da vidimo tokom modnih revija, održanih u Parizu, Londonu, Milanu i Njujorku.

Ikone poput Dolce & Gabbana i Versace ponudile su nam upravo taj retro glamur, u vidu zvoncarica i sličnih komada. Sa njima u našem uglu, možemo slobodno reći da pravi muškarci ponovo dobijaju svojih pet minuta slave. Iskoristite to kako valja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group