Na kakve muškarce se devojke najviše lože

Zabluda je da devojke vole nabildovane frajere. Evo šta one traže na muškarcu...

U poslednjih nekoliko godina, muškarci su postali opsednuti fizičkim izgledom i fitnesom. Naravno, to nije loše, jer svako treba da vodi računa o svom izgledu i da se trudi da što bolje izgleda, ali sve treba da ima svoju meru. Mi mislimo da se ta mera polako gubi.

Nismo sigurni zbog čega, ali veliki broj muškaraca je postao opsednut veličinom svojih mišiča. Zbog toga su oni u stanju da koriste razne suplemetnacije, čak i one koje nisu korisne za njihovo zdravlje.

Morali smo da se zapitamo, zbog čega je toliko velika želja da mišići budu tako veliki. Logičan odgovor nam je bio – PA TO ŽENE VOLE.

Međutim, mnogobrojna istraživanja i ankete su pokazala da žene baš i ne privlače nabildovani muškarci. One su priznale da vole muškarce koji se bave fitnesom i koji brinu o izgledu, ali za sve mora da postoji granica. Oni koji preteruju u teretani u kojima se svaki mišić vidi neće uspeti da očaraju pripadnice lepšeg pola.

Žene su otkrile šta to najviše vole na muškarcima i evo o čemu je reč:

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group