Najjednostavniji i najjeftiniji način da zaštitite automobil od krađe

Ako nemate para za ugrađivanje alarma i skupih lavljih kandži, onda uradite ovo...

Sigurni smo da znate onaj osećaj kada noću ne možete da spavate, jer niste sigurni ko se sve mota oko vašeg vozila. Automobil, kakav god da je, meta je za lopove, jer oni najčešće te automobile rasture pa prodaju njihove delove za novac. Muškarci često postavljaju pitanje, koji je najbolji način zaštite automobila?

Iako postoji dosta rešenja koja dolaze u vidu alarma i lavljih kandži, mi vam nudimo najjednostavnije i najjeftinije rešenj koje će definitivno zaštititi vaš automobil.

Imajte na umu da ova metoda neće sprečiti provalnike da obiju vaš automobil i da uđu u njega, ali oni nikako neće uspeti da ga upale i da se odvezu njime. Sve što treba da uradite jeste da otvorite haubu i da pronađete kutiju sa osiguračima i relejima. Kada to uradite, jednostavno izvucite relej koji pali pumpu za gorivo. Tačnu lokaciju releja možete pronaći u korisničkom upustvu ili na internetu ako ukucate tačan naziv modela koji vozite.

Bez ovog releja, vaš automobil će verglati, ali neće upaliti, pa lopov neće moći nikako da odveze vaše vozilo.
Ova metoda je naročito dobra ako vozilo ostavljate na mračnim mestima i ako autombil ne vozite po nekoliko dana.

Znamo da je dosdano svaki put otvarati haubu i vaditi ovaj relej, ali ako želite da budete sigurni da će vas auto ujutru čekati na parkingu, onda ovo i nije toiliko veliko cimanje, pogotovo ako uzmete u obzir da vas ne košta ništa.

Foto:gazzetta.gr

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group