Šta žene pričaju o vama

Više slika

Više slika

Kada se nađu sa svojim najbojim drugaricama, žene obično raspale paljbu po svojim partnerima...

Da li ste se nakada zapitali, šta to vaša lepša polovina priča o vama kada vi niste u blizini. Na vašu sreću, mi imamo odgovor na to pitanje.

1. Koliko je nervirate

Iako vam ona to nikada neće priznati, sigurni smo da u nekim stvarima iritirate i nervirate vašu partnerku. Ona vam to možda neće reći u lice, ali budite sigurni da će vas isprozivati na sav glas svojim drugaricama.

Kada se nađe sa svojm ekipom, ona to koristi kao savršenu priliku da se ispoveda, pa im priča najsitnije detalje koji su vezani za vas. U ovakvom društvu, vi ćete verovatno ispasti kao najveći negativac i čudak.

2. Seks

Tema seksa će se pre ili kasnije spomenuti u ženskom društvu, a kada vi niste tu, onda vaša partnerka može slobodno da priča šta god poželi. Međutim, ovo je trenutak kada ona iskreno priča svoijm drugaricama o odnosu, pa budite sigurni da će njene drugarice saznati sve o vašem ljubavnom životu, pa čak i o veličini vaše muškosti.

3. Istinu o vašim prjateljima i porodici

Verovatno vam vaša draga nikada ne govori loše stvari vezane za vaše drugare i familiju, ali to ne znači da ih ne misli. Kada su u društvu sa drugaricama, žene često govore svoja iskrena osećanja koja su vezana za vašu familiju i prijatelje.

4. O vašim manama

Žene često svoje drugarice doživljavaju kao izduvni ventil, pa to koriste kao savršen način da kažu sve loše osobine koje su vezane za vas. Ako ne znate da kuvate, dobro očistite pod ili da usisate, verjte nam na reč da će to njene drugarice znati.

5. Budućnost

Kraj ženskog razgovora se obično završi sa  pričom o budućnosti. Tu se često diskutuje o novcu koji ćete vi stvoriti, velikoj kući u kojoj ćete živeti, pa čak i o deci i njihovim imenima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group