Top 5 muških laži

Da li i vi lažete svoje lepše polovine?

Ovo su 5 najčešćih laži koje muškarci govore svojim devojkama ili ženama.

5. Njihova visina

Muškarci su vrlo osetljivi kada je upitanju njihova visina. Čak i oni visoki 1,65 će reći da su visoki oko 1.75. Srećom, devojke su pristojne i prihvataju te male bele laži. U stvari, po pravilu, svi muškarci ispod 185 cm će dodati najmanje 5 cm visine ukoliko ih pitate koliko su visoki.

4. O svojoj finansijskoj situaciji

Muškarci u početku pokušavaju da ostave utisak da su uspešni i da zarađuju dobro, jer misle da je to ženama važno. najčešće lažu o svojoj imovini tj. kolima, stanovima i kućama i često će vam plaćati sve račune u kafiću is restoranu samo da pokažu da imaju.

3. Broj devojaka sa kojima su bili ranije

Kada pitate muškarca sa koliko devojaka je ranije bio, on će se nasmejati i vi ćete reći, "Nema veze." Posle 10 minuta nakon vaše rečenice “Nije važno” on će vam reći da je imao lepe devojke sa važnim izražavanjem kojim govori da je samo Mik Džeger imao više avantura od njega. Muškarci misle da će impresionirati svojom izmišljenom "Don Žuan prošlosti" svaku ženu.

2. Za prvi seks

" ja sam imao 14, ona 16 i izgledala je kao Eva Mendes, a seks je bio fantastičan i trajala je celu noć..." Kao i sa brojem devojaka, mušakrci misle da će biti privlačniji ako kažu svojim parterkama da su prvi seks imali vrlo rano.

1. Vaša težina

"Ne, nisi debela." "Da? Nisam primetio." "Ko ti je rekao to? Ona? Ona je ljubomorna." Muškarci samo pokušavaju da pobegnu od potencijalno opasne situacije, jer znaju da rečenica: "Ugojila si se” može da izazove tektonske poremećaje kod njihovih lepših polovina.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group