Večito pitanje - šta žene žele?

Više slika

Više slika

Večita dilema koja muči muški svet vrti se oko toga šta to žene vole a šta ne...

Iako je slušanjem muških komentara vrlo teško doći do zaključka, jer se njima uvek čini da su žene nerastumačiva stvorenja sa nerealnim željama, istina je znatno drugačija. Ne poručemo da postoje izvesne dame kojima se ne može ugoditi ma šta vi pokušali ili uradili, ali najveći broj žena nije takav.

VELIČINA VS ŠIRINA

Ono što u većini slučajeva zabrinjava muškarce, kada su žene u pitanju i ženska predstava o njima samima jeste veličina njihove muškosti. Polazeći od činjenice da će većinu devojaka oni sami klasifikovati i učiniti poželjnim ili nepoželjnim na osnovu veličine grudi, isti smatraju da i žene to isto rado. Međutim, kako brojna istraživanja pokazuju žene nisu toliko opsednute veličinom vašeg polonog organa koliko vi to mislite. Ako baš tražite od njih da vam priznaju šta im je bitnije, oko 98% žena će vam reći da je važnija širina. A evo i zašto. Ženama dužina vašeg polnog organa i ne igra neku posebnu ulogu. Tih par centimetara za kojima većina toliko čezne, one neće ni primetiti, duboko u svojoj utrobi, dok će svakako osetiti razliku između tanjeg i debljeg polnog organa, jer pritisak koji isti vrši na zidove njene vagine, ono je što nju zanima.

OZBILJNOST VS SMEŠAK

Možda će vas iznenaditi činjenica da većina žena preferira ozbiljnije tipove, prvenstveno jer će vam te iste žene reći da vole muškarca sa smislom za humor. Naime, ove dve izjave ne potiru jedna drugu, već govore o tome da žene vole nekog ko ih zna sponatano nasmejati ali ne vole muškarca koji se non stop ceri, što smatraju iritantnim.

PRELEPI VS PROSEČNI TIPOVI

Verovali ili ne, većina žena će na ovo pitanje odgovoriti da bi se rado divila prelepom muškarcu ali da bi kraj sebe više volela da ima prosečnog tipa. Kada bi se uporedili sa životinjskim svetom, paunovi sa najlepšim perjem ostali bi bez ženke, jer bi žene pre izabrale neugledno pače. Razlog tome je zapravo strah, jer žene smatraju da su privlačni „primerci“ više na meti grabljivaca. U ljudskom svetu, žene se zapravo boje drugih žena. Ma koliko bile sigurne u sebe, one ne vole da bilo ko gleda i vreba njihovog muškarca. S druge strane, žene potajno žele da budu, kako i dolikuje lepša polovina, pa im ne uzimajte to za zlo.

FENIMIZIRANI TIPOVI VS MAČO MUŠKARCI

Ni jedni ni drugi. Žene preferiraju neku zlatnu sredinu. Fenimirizani tipovi izazivaju u ženama odbojnost jer ih iste doživljavaju kao neku vrstu konkurencije. Iako se trude da budu liberalne, žene ne shvataju ulogu ovskvih muškaraca u svetu i nikada sebi neće dozvoliti da odaberu jednog takvog za vezu ili brak. Mada im ovakvi tipovi često mogu biti bliski prijatelji, na tome se završava njihov odnos. Šta je to onda sa mačo tipovima, što žene odbija. Pre svega njihov stav se ženama ne dopada. „Ja, ja i posle mene ja“ kod žena ne prolazi. Većina savremenih žena voli ravnopravnost u vezi, a značajan broj istih voli da bude dominantniji, što im sa mačo muškarcima nikad neće poći za rukom.                                     

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group